A някои будали плащат по 250лв данък
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кола за около 1000-1100 лева
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dubi95 написа:S_BANKOV написа:Имам идея за перфектна брава с ГИ за 1500лв. има и една марея без Газ цената там не знам. И двете сме им подменили окачване и са обслужени. Ако имаш интерес ще ти дам телефона на младежа дето ги продава да се разберете. И двете са 1.6 за колекторите не помня. Колите не са мой, а на един колега дето заминава до месец за Германия че жена му започва работа там като лекар. Ако си в София и търсиш ЗДРАВА кола с ГАЗ може и да си познаеш колата, защото той мисли да го кара към Бургас при баща му да ги продават на части, а ще е жалко да отидат на части при условие че са здрави.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Bane
dubi95 написа:Аз не съм изкарал още шофьорските курсове :D.Търся си работа и като взема първата заплата ще изкарам шофьорските курсове и тогава ще започна да събирам за кола.dubi95 написа:да ви питам , вървят ли по планински пътища и реки?
Коментар
-
Bane написа:dubi95 написа:Аз не съм изкарал още шофьорските курсове :D.Търся си работа и като взема първата заплата ще изкарам шофьорските курсове и тогава ще започна да събирам за кола.dubi95 написа:да ви питам , вървят ли по планински пътища и реки?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар