Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

кола за около 1000-1100 лева

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

A някои будали плащат по 250лв данък
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

dubi95 написа:
      S_BANKOV написа:
      Имам идея за перфектна брава с ГИ за 1500лв. има и една марея без Газ цената там не знам. И двете сме им подменили окачване и са обслужени. Ако имаш интерес ще ти дам телефона на младежа дето ги продава да се разберете. И двете са 1.6 за колекторите не помня. Колите не са мой, а на един колега дето заминава до месец за Германия че жена му започва работа там като лекар. Ако си в София и търсиш ЗДРАВА кола с ГАЗ може и да си познаеш колата, защото той мисли да го кара към Бургас при баща му да ги продават на части, а ще е жалко да отидат на части при условие че са здрави.
      Аз не съм изкарал още шофьорските курсове :D.Търся си работа и като взема първата заплата ще изкарам шофьорските курсове и тогава ще започна да събирам за кола.
      Знам на къде ще отиде темата Като изкараш курсовете ще си купиш Браво ХГТ 147коня. Мога да се обзаложа
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

какво мислите за слуха- "Купи си Фиат да е е яд"?

Коментар

говорят ми , че много ролки, ремъци и т.н. се сменят по фиатите и да ви питам , вървят ли по планински пътища и реки?

Коментар

dubi95 написа:
            Аз не съм изкарал още шофьорските курсове :D.Търся си работа и като взема първата заплата ще изкарам шофьорските курсове и тогава ще започна да събирам за кола.
            Рибата е в морето, ти слагаш тигана.Лошо няма да разучаваш нещата, но каквато и марка да избереш - все ще трябва да я обслужваш.
            dubi95 написа:
            да ви питам , вървят ли по планински пътища и реки?
            Ти към седан/купе/хечбек ли си се ориентирал или към SUV ?Нямаш си и на идея още какво искаш.

Коментар

Ако се внимава, може да мине къде ли не...
              Прикачени файлове
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Bane написа:
                dubi95 написа:
                Рибата е в морето, ти слагаш тигана.Лошо няма да разучаваш нещата, но каквато и марка да избереш - все ще трябва да я обслужваш.
                dubi95 написа:
                да ви питам , вървят ли по планински пътища и реки?
                Ти към седан/купе/хечбек ли си се ориентирал или към SUV ?Нямаш си и на идея още какво искаш.
                нещо широко като голф 3 , да не е по-тясно от голф 3, може и по-широка кола като палио уикенд

Коментар

Нищо конкретно не питаш, а ако трябва да съм честен - откровени глупости! За чат - използвай фейсбука. Стига толкова.

Коментар

Working...
                  X