Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

кола за около 1000-1100 лева

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dubi95 написа:
    а какво мислите за форд ескорт 2000г? около 800-1100 лева е
    Ако е читав- вземай го.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

eh4ev07 написа:
      Колите под 1000 лв имат три вида купувачи 1.купува и НИЩО не прави .... само кара и в момента които угасне отива за скрап! (тогава няма значение марка и модела а просто дали пали...)2.Кола - проект.... Купува се и веднага се отремонтира или подменя мотора и цялото окачване. 3.Клиенти които не знаят къде се намират и какво искат.....
      разпечатвам и в рамка !!! и на входа на сервиза поставям
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ivel написа:
        аз си купих палио уикенд 2000г с климатик,абс ,въздушни възглавници на реални 128 000км,
        Реални викаш ?И как ги прецени ? По изпраната тапицерия, по върнатите в ЕКУто километри или манипулираното табло ?Щото и аз живях в заблуда, че на Хитачи не можело да се пипат, сега чакам тазгодишния преглед да видя, някой ще забележи ли, че таблото ми е с 50 000км по-малко Хора , слезте и ходете стабилно на земята :D
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Дедрата я развързах за 900 лева с работещ климатик и АГУ. До момента човека още нищо не е правил по нея освен да възстанови неработещата бензинова помпа (само на газ вървеше и палеше). Нямаше ръжда и други фрапантни недостатъци като изключим изгорялата боя по тавана и предния капак.
          Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

D. Stanev написа:
            Дедрата я развързах за 900 лева с работещ климатик и АГУ. До момента човека още нищо не е правил по нея освен да възстанови неработещата бензинова помпа (само на газ вървеше и палеше). Нямаше ръжда и други фрапантни недостатъци като изключим изгорялата боя по тавана и предния капак.
            Твойта дедра не се брой, като знам че си я гледал повече от самия себи си, и си я махнал че вече нямаш място в гаража.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

прецених ги по няколко параметъра,но и надали аз ще повярвам на километри.в случая повярвах.мога и снимки да приложа.колата я взех от автовоза със сервизната книжка,няколко лепенки ,кога е сменяно маслото,мръсна като кочина и т.н.но пак казвам това е рядкост,пък и колко се пазарих и циганих само аз си знам.освен това и съединитела е към края си-на 70пр,което също говори за реалните и км

Коментар

а какво мислите за алфа ромео 1000-1500 лева и ланчиа либра около 2000лева?

Коментар

Какво да мислим? Прецени си хубаво бюджета и колегите ще ти помогнат, но трябва и да прецениш дали ще имаш пари за поддръжката на колата, която си харесал.
                  Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Вземи посъбери около 3000лв. (като гледма не си много на зор да купуваш, не ти е спешно) и ще вземеш нещо което да те вози, а не да те учи как се ремонтира фиат.
                    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Имам идея за перфектна брава с ГИ за 1500лв. има и една марея без Газ цената там не знам. И двете сме им подменили окачване и са обслужени. Ако имаш интерес ще ти дам телефона на младежа дето ги продава да се разберете. И двете са 1.6 за колекторите не помня. Колите не са мой, а на един колега дето заминава до месец за Германия че жена му започва работа там като лекар. Ако си в София и търсиш ЗДРАВА кола с ГАЗ може и да си познаеш колата, защото той мисли да го кара към Бургас при баща му да ги продават на части, а ще е жалко да отидат на части при условие че са здрави.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

а какво мислите за ланчиа либра и алфа ромео?

Коментар

dubi95 написа:
                          а какво мислите за ланчиа либра и алфа ромео?
                          С твоя бюджет направо умираш прав.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

S_BANKOV написа:
                            Имам идея за перфектна брава с ГИ за 1500лв. има и една марея без Газ цената там не знам. И двете сме им подменили окачване и са обслужени. Ако имаш интерес ще ти дам телефона на младежа дето ги продава да се разберете. И двете са 1.6 за колекторите не помня. Колите не са мой, а на един колега дето заминава до месец за Германия че жена му започва работа там като лекар. Ако си в София и търсиш ЗДРАВА кола с ГАЗ може и да си познаеш колата, защото той мисли да го кара към Бургас при баща му да ги продават на части, а ще е жалко да отидат на части при условие че са здрави.
                            Аз не съм изкарал още шофьорските курсове :D.Търся си работа и като взема първата заплата ще изкарам шофьорските курсове и тогава ще започна да събирам за кола.

Коментар

Баща ми си купи тази зима фиат манреа комби бял 1.9ТД 100 коня 98 год. за 950лв. с пълен резервоар нафта. За момента е каран само извънградско / до Чехия и обратно 2 пъти / и преди да тръгне метна 400-500 лв. за да я стегне и докара в г/д добър вид, после там още толкова за ремонти и вече за 7 месеца то 950 лв е стъпил на близо 2000.... аз му казах че за малко пари добра кола няма за се намери освен ако не я купува от роднина или близък като на "като за нас" цена и доста се наби с пари общо взето. Поне от всичките ремонти по двигателя не е имало проблеми само са сменени редовните неща / масла,филтри, ремъци.../ Така, че събери една идея повече пари ако не бързаш, издебни си някоя обява и ги дай за нещо което да не го мислиш и да караш спокойно от колкото да не ти се чака да се метнеш на нещо само и само да е евтино и после да ти излезе златно и непродаваемо... само един случай съм имал да съм бил доволен от евтина кола и това беше опел корса 5 врати за 500 лв. с проблеми по тока, 1-вата ми кола 2 години си я карах без проблеми и я продадох даже малко на печалба НО съм я купил от леля ни :D
                              old car: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp '97 | now - new car: Fiat Bravo Jtd 1.6 120hp '11

Коментар

В момента се продава една Брава 1.9 D (48 киловата, данък 12 лева), ама вътре е монтиран JTD двигател, с чип-тунинг, скоро по нея са сменени съединител, комплекти ремъци и ролки, спирачките са ревизирани из основи и в това отношение е бетон, ходова част и окачване - идеални в момента, плюшен салон, всички стандартни екстри за модела, вкл. 4 ел. стъкла и подлакътник, ксенон, дневни светлини (самоделки).... абе точно качваш се и караш. Е, цената и е малко по-висока от подобни из автокъщите, но не се занимаваш с никакви ремонти в началото. Караш, докато нещо се счупи и ако имаш късмет - няма да е скоро. 3700 лв струва, ако те интересува, ще разпитам допълнително

Коментар

Working...
                                X