Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

кола за около 1000-1100 лева

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кола за около 1000-1100 лева

Здравейте. Препоръчайта кола за около 1000-1100лева.Спрял съм се на Fiat punto,fiat brava, fiat bravo ,fiat marea или някоя друга за около 1000-1100лева.Трябва като я запаля да не ме предава.Паля и тръгвам- дори и зимата. В колата да могат спокойно да седнат и пътуват на дълъг път 4 човека.Да харчи малко.Да има климатик и колата да не става тромава като се пусне климатика.Говоря само 2000Г и след 2000година коли. Благодаря.Ремонта да е евтин. Може и алфа ромео да преложите

Една нуличка си забравил.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да не си забравил някоя нула? Изискванията ти са напълно несъвместими едно с друго. Особено комбинацията между цена, мощност и възраст. Забрави в Пунто да пътуват удобно 4 човека на дълъг път и с климатик, и колата да не става тромава. Единственият смислен вариант, според изискванията ми изглежда Мареа комби с двигател 2.4 JTD. Най-евтината такава е 1500 в мобиле, в карс-а не погледнах. После още поне 500 лева за документация и елементарно обслужване. Няма кола, в която да си сигурен, че като запалиш - няма да те предава. Рано или късно - всяка кола се поврежда. За да има смисъл от темата - смени бюджета. Удвои го, поне. Местя темата.

Коментар

Ами за толкова пари освен някое уно...
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Като за тези пари има обяви, ама забрави да вземеш нещо безпроблемно.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3d8qf8 - на тази ако само лака и е проблема бива.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3d8qf8
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

emzo написа:
            Една нуличка си забравил.
            щеше да е добре да съм забравил една нуличка :D :D

Коментар

Lancia lybra е като за изискванията ми, само дето харчи много и е около 2000 лева.На бордовия компютър показва различно 7-9-12-15-18л/100км

Коментар

dubi95 написа:
                Lancia lybra е като за изискванията ми, само дето харчи много и е около 2000 лева.На бордовия компютър показва различно 7-9-12-15-18л/100км
                Тука вече отиде на тройно пари. Явно те са ти най-малкия проблем.И на мен ми харесват много возила, ама като бръкна в джоба и се сещай какво напипвам...
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3da12f Колата за теб ! :D
                  FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

За тези пари можеш да си намериш читава кола, но горе-долу с 1 десетилетие по-старичка.

Коментар

Стига вицове, колеги. За 1000 лв. не можеш да си купиш читава кола. Ако е нещо старо - началото на 90-те, където я барнеш, там ще се разпада. Гумени уплътнения, пластмаси, кабели, тенекии, салон, всичко ще е леш. Не казвам, че няма коли в добро здраве, които са произведени преди 20 и повече години. Но не струват 1000 лв.Ако пък е по-нова, след 2000 г. - за тези пари просто е смешно дори да се дискутира.За изискванията на автора, но при условие, че добави около 1000 лв., ако държи на марката фиат, бих му предложил палио уикенд: евтина поддръжка, надеждни, здрави. П.П. Преди известно време чичо ми си търсеше кола до 1000 лв. Аз го навивах да даде 2000 за едно много прилично палио, но той твърдо държеше да не е повече от 1000 лв. Е, купи си за 950 лв. едно типо, което проклина всеки божи ден . До тук със сигурност е дал повече от 1000 лв. за ремонти, а като гледам какви гьолове с масло оставя всекидневно под колата, явно не е приключил с ремонтите. Тази кола, ако може да се нарече кола, защото за мен е развалина, има едно-единствено достойнство - пали от половин оборот и зиме, и лете.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

а какво мислите за форд ескорт 2000г? около 800-1100 лева е

Коментар

Колите под 1000 лв имат три вида купувачи 1.купува и НИЩО не прави .... само кара и в момента които угасне отива за скрап! (тогава няма значение марка и модела а просто дали пали...)2.Кола - проект.... Купува се и веднага се отремонтира или подменя мотора и цялото окачване. 3.Клиенти които не знаят къде се намират и какво искат.....
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Форд и циганин зимно време не работят.
                            Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

аз си купих палио уикенд 2000г с климатик,абс ,въздушни възглавници на реални 128 000км,внос от австрия за 1250лв.това си е късмет.да спомена кусурите-радиатор на климатика-спукан,изгнило ляво каре(карано без маншон на лошия климат),всичко друго по ходова час е здраво и е още оригинално.така че палиото е ок като възможност

Коментар

Working...
                              X