аз пък съм доволен от Шелслужебните също перкат само с Шел - колите са купени нови и се карат само с такова горивообщо с Шел сме минали сигурно 150 - 200 000 км общоникакви проблемизареждаме ги с 95, 95 V-Power, V-Power Dieselа това за миенето на стъклото - скоро един младеж на ЛукОйл се ослушваше за бакшиши като остана с празни ръце, даже се опита да ми каже нещонаправо ме изумивсе едно бях с F430, а не с Брава-та :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво гориво да зареждаме и къде?
Collapse
X
-
iakudza написа:Аууу много лоши неща чувам за този Alpine Дизел,защо така?Бях останал с впечатление,че поне той е добър В него ми беше надеждата за по-"мека" зимаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аз пък зареждам според случая Когато си карам в града сипвам предимно 92 от ОМВ, че нали бил с някакъв заместител на оловото, специално за по-стари коли, апък и по-евтин Някой път си сипвам и 95 От Лукойл, ама каточели от него ми се вдига разхода-незнам може и да си внушавам. Ако тръгна някъде на по-дълъг път сипвам от V-power-a на Шел. че нали с добавки за прочистване на горивото В крайна сметка съществена разлиак не виждам при никой от бензинитеTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
Re: Какво гориво да зареждаме и къде?
iakudza написа:Винаги има оплаквания от некачествено гориво!И съответно такова което ни кара да почувстваме колата "доволна".Това не е РЕКЛАМА Нека всеки каже личните си впечатления-за доброто на колите ни и нашите нерви!Хубаво е да се отвори дума и за добавките,които е добре да се използват през различните сезони и за различните двигатели(имам предвид различните модели,не само дизел и бензин). Ако админите решат да преместят темата в друг раздел,за да може да е достъпна за всички.
Коментар
-
Благодаря ти колега за съвета.Наистина е добра идея за добавките да ти кажат конкретно за твоя двигател какви добавки да ползваш.Но за това дали си със или без турбо не е така(поне според тези които карат такива коли) и по-конкретно съм питал хората имащи JTD и те казват горе-долу следното:САМО качествено гориво,без компромиси!Моля те обоснови се малко по-подробно по горното си мнение.Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
Коментар
-
Nikcho написа:С две думи качествено гориво в България нямяI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Алпин дизел е добър според мен. Аз пък нямам вяра на тия добавки. Миналата зима не съм имал никакво замръзване, а не съм се спрял да обикалям. Аз засега го го препоръчвам, но кофтито е, че вече стотинките не са 10, а са 12-13. Иначе, Nino, послушахте за Еко-то и зареждах два пъти за 20 лева. Вчера заредих пак за 20 лв от ОМВ Спринт и определено имам разлика. Може да пуши, но колата си е по-пъргава. Старта с дизел на Еко и на ОМВ е различен, в полза на ОМВ.
Коментар
-
Re: Какво гориво да зареждаме и къде?
fiat_love написа:Горивата са обсъждани много. Потърси с търсачката.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар