Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мнение за Стило!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мнение за Стило!!!

Здравейте!Отдавна бях си наумил да си взема Стило.Имам 2 броя пунто и съм много доволен от тях.Нон стоп в движение и се оказват доста здрави машинки.За Стилото ме разубеждават.Зимата електрониката се скапвала!!!Голям разход на гориво,трудни и скъпи за поддръжка.Интересно ми е мнението на колеги които са имали или имат такава кола.Предварително благодаря за информацията.

Кой мотор стило те интересува ?
    BMW E46 coupe
    Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Стило

Спрял съм се на 1.2 .Надявам се да е икономичен за градски условия и добър за дълъг път.4/5 врати,80 к,с,

Коментар

за 1.2 в тоя размер кола важи по-скоро обратното: икономичен на дълъг път и добър за градски условия. ред: гледам, че му дават литър и кусур надолу градско от на бравата. не знам как са го направили при 100 кила по-тежка кола и само 1 Нм отгоре, ама дано да е реално.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Аз съм с браво 1.2 и съм много доволен от моторчето, в София ми дава бензин около 6.2 според една програма на телефона.А газ около 8.7 след като сложих 15ки джанти.Извънградско на газ до 7 пада (магистрала около 120 на 3300-3500 оборота) ако е извънградски път малко повече 7.5.За бензин не съм я карал много на бензин.
          Fiat Bravo 99' 1.6 GT
          Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
          Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Каква програма на телефона разкажи моля. Един колега има 1.2 стило 16в и е много доволен газ разход 8 София 5-6, 6 - извънградско
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Working...
            X