Здравейте колеги , днес сутринта като тръгнах с колата (Марея Уикенд 1,9 ТД 100) и като натисна спирачката и на таблото при оборотомера ми светва един надпис STOP заедно със символчето което показва , че има някъде изгоряла крушка! Когато пусна спирачката и двете загазват !Ето и една снимка за по-голяма яснота.Ако някой има някакви предположения или се е сблъсквал с подобен проблем , ще съм му благодарен да ги сподели!Лек и хубав ден на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светва ми надпис STOP и индикация за несветещи светлини
Collapse
X
-
Не като пускам мигачите всичко си е наред , явно крушката за стопа , тази с двете светлини е проблема , защото като натисна тогава светва на таблото , а отзад нищо не светваНо не очаквах толкова да е умна колата че чак и надпис СТОП да изписва , и се бях засилил да ходя за накладки. А когато са износени накладките има ли индикация за тях , защото имам кабелчета на накладките и никога не съм виждал да светва нищо , а се е случвало да ги сменям много износени?Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Много ти благодаря колега , свалял съм два пъти стопа , но поне на някой колега който не е може да му е от полза схемичката Благодаря на всички за помощта , наистина се оказа от крушката на стопа , сменена е и всичко е ОК!Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар