Имам една идея! Значи искам да напръскам със спрей пластмасовия пръстен около халогените. Това е с цел рефлектиране на светлината. Моята Брава е тъмносиния и съответно и пластмасовия пръстен около халогена е тъмен и поглъща светлината на халогена.Въпросът ми е има ли някакъв спрей, било то сребрист или с цвят на емайл т.е лъскаво светъл, който да отразява светлината? От къде да го купя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За халогените на Брава/Браво
Collapse
X
-
Според мен ще се вкараш в приключение, защото спрея ще почне да се лющи. Аз съм с боядисвана тука броня, която въпреки че е правена по всички правила почна да се лющи след около 3 месеца.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:Според мен ще се вкараш в приключение, защото спрея ще почне да се лющи. Аз съм с боядисвана тука броня, която въпреки че е правена по всички правила почна да се лющи след около 3 месеца.
Коментар
-
doofiat написа:zgabrovski написа:Според мен ще се вкараш в приключение, защото спрея ще почне да се лющи. Аз съм с боядисвана тука броня, която въпреки че е правена по всички правила почна да се лющи след около 3 месеца.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:doofiat написа:zgabrovski написа:Според мен ще се вкараш в приключение, защото спрея ще почне да се лющи. Аз съм с боядисвана тука броня, която въпреки че е правена по всички правила почна да се лющи след около 3 месеца.
Коментар
-
sasco
ще направиш голяяма цигания ако боядисаш около халогена.И наистина няма да има никаква полза в +.Моите крушки пък са съвсем обикновенни H1,за по 4лв. ги купувах,някви турски,обаче перфектно си ми осветяват пред колата и банкета отсрани.....все пак да не забравяме,че тези светлини са за мъгла.Досега ми се е налагало да ги вкл. 3-4 пъти.
Коментар
-
doofiat написа:tomazo написа:какви са ти крушките на халогените ? чак пък толкова да не могат да светятСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар