Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля че оттук ми сълзи масло.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мисля че оттук ми сълзи масло.....

Мисля че оттук на картинката по червената пътечка ми сълзи масло защото винаги имам локвичка на заграденото място. Оглеждах, но от никъде другаде не може да бъде. Не съм сигурен защото ми пречи една кутия която е хваната за двигателя на това място. Сериозно разглобяване ли трябва да падне и лесно ли се отстранява сълзенето или да си затворя очите и да карам спокойно (макар че мнооогооо ме дразни)? А и някъде тук отстрани случайно да е номера на двигателя че така и не можах да го намеря?
    Прикачени файлове
    Пунто 1.1 1994 г.

Мисля че оттук на картинката по червената пътечка ми сълзи масло защото винаги имам локвичка на заграденото място. Оглеждах, но от никъде другаде не може да бъде. Не съм сигурен защото ми пречи една кутия която е хваната за двигателя на това място. Сериозно разглобяване ли трябва да падне и лесно ли се отстранява сълзенето или да си затворя очите и да карам спокойно (макар че мнооогооо ме дразни)? А и някъде тук отстрани случайно да е номера на двигателя че така и не можах да го намеря?
    Не е сериозно разглобяването, трябва само да махнеш това което наричаш кутия, това е капака на бубините.След като отстраниш и тях - отдолу е капаче, което като го демонтираш, ще изтече малко масло, след което, обезмасляваш.Там проблема се решава с намазване със силикон - успех!

Коментар

:D Благодаря за отговора, тая събота пак ще имам занимание.
      Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

Здравейте колеги!Случайно ровейки из темите попаднах на тази!Имам едно питане за автомобила от подписа и забелязвам омасляване на посоченото място от снимката...е верно, че колите са различни но мястото което е посочено прилича на мойто...първоначално си мислех, че е от делкото, да ама не.Вчера смених семеринга на делкото и спря да капе но на вапросното място пак има масло!Не мога да разбера от каде капе точно,гледам чудя се и толкова.Там има една ламаринка която е между скоростната и двигателя гледам и пак не мога да видя от каде иде маслоМоже ли някой по запознат да ми разясни случая
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
        X