Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с управлението на Пунто 1.2 16V 2001 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблеми с управлението на Пунто 1.2 16V 2001 г.

Здравейте скоро сменях десен кормилен накрайник вътрешен и втулка на кормилната рейка на Фиат Пунто 1.2 16V 2001 г. Проблема е че след смяната колата стана неуправляема. Волана е доста твърд и при завой не се връща сам а остава във същото положение и трябва със сила да го върнеш. Най зле е при по-висока скорост защото колата трудно се вкарва в пътя. При нажит на крайно ляво или крайно дясно волан можеш да го пуснеш и да правиш кръгове без жолана да се развие. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и ако имате идеи за решаванер на проблема ще съм благодарен.

Re: Проблеми с управлението на Пунто 1.2 16V 2001 г.

petreze написа:
    Здравейте скоро сменях десен кормилен накрайник вътрешен и втулка на кормилната рейка на Фиат Пунто 1.2 16V 2001 г. Проблема е че след смяната колата стана неуправляема. Волана е доста твърд и при завой не се връща сам а остава във същото положение и трябва със сила да го върнеш. Най зле е при по-висока скорост защото колата трудно се вкарва в пътя. При нажит на крайно ляво или крайно дясно волан можеш да го пуснеш и да правиш кръгове без жолана да се развие. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и ако имате идеи за решаванер на проблема ще съм благодарен.
    а случаино да си минавал на реглаж ???
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Аз като сменях кормилен накрайник ме посъветваха да сменя и двата за да няма проблем. Реглажа е задължителен.
      BMW E46 coupe
      Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Emo91 написа:
        Аз като сменях кормилен накрайник ме посъветваха да сменя и двата за да няма проблем. Реглажа е задължителен.
        Аз смених само единия и вече година няма проблем, не е от това, друг е проблема, не е лошо да се мине на стенд.

Коментар

Не че не е лошо,ами е задължително
          FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Втулката която си сменил явно е доста плътна. Някой път дори и в началото да си е хлабава, а после позатяга и волана започва да се върти като на тласъци.
            FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

Working...
            X