Някой виждали ли е такъв климатроник. Защото аз виждам за първи път такъв. Може ли просто да го е присадил от някоя кола?http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=3aqo8yП.П.- Питам просто няма да я купувам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво - Климатроник
Collapse
X
-
Това браво преди време се продаваше във форума, и помня го точно заради климатроника. Не е оригинал със сигурност.РЕД:Опа, издирих темата за бравото, и се оказа че са две различни коли Гледам че и двете са монтирани на коли преди фейслифта, може да е някаква ултра скъпа екстра, ама щеше да я има по ръководствата.Другото е да е афтърмаркет подобрение, специално направено за модела...
Коментар
-
Това ако е оригинално, си режа главата от кръста. Извивката няма нищо общо, видно е, че няма бутон за външна температура, не се използва оригиналния, имам предвид.... Кой знае от кво е тва, няма нищо общо с интериора на модела... Само като четеш описанието - 4 ел. стъкла и въздушни възглавници из цялата кола... Очевадно е, че има само една на волана, даже не е сигурно, че я има. Може и ’климатроника да е читаво направен, но не е оригинален.
Коментар
-
Според мен, това си е фабрично така, защото съм го виждал и на други Бравота, но се среща изключително рядко. Едва ли някой ще разкости цялата кола само за да има климатроник, то трябва да се смени половината табло. Бутон за външна температура си има. Интересно е обаче, защо не се среща в нито едно сервизно ръководствоFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар