Колата е бензин Фиат Стило 1,6 16 вентила 105 конски сили.Проблемът е съединителя.Не мога да намеря комплект съединител за този модел.Живея в Швеция и вече 3 пъти ми носят един и същ но грешен комплект на Люк.Маховика е издълбан и там ляга феродовия диск а притескателния е леко изпъкнал.Не се виждат никакви номера и инициали по частите.Ако някой се е зблъсквал с този проблем моля да ми кажи номера на часта зада търся някакъв аналог тука.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да намеря комплект съединител за Stilo 1.6
Collapse
X
-
Колега това са двата номера на съединителя за тебе но кой от тях е точно трябва по рама да се види.71719616 И 71736492.Триврато Стило е колата и е януари 2006г. нали.Този номер.който си написал е само притискателния диск,феродовия е същия но 85 накрая.Иначе комплекта е един от двата дето съм ги написал в началото.Епера приема рамата но не дава номер на комплект а само по отделно.Комплекта по Валео ти е 826231 и е заедно с лагера+дисковете.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Веско, Вескоооо! Нали я знаеш онази приказка за чува пълен с едни неща ама на теб се падна "средния" . От един куп FIAT-овски двигателя ти си взел "Stilo" с Оpel-ов мотор. Ако не бях видял със собствените си учи,че колата има двигател от "Opel" нямаше да повярвам.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Взимай:http://www.ebay.it/itm/Kit-frizione-...1e7a06a160Че това Стило си е само с този съединител и друг не става.Успех.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар