Имам въпрос колеги за пунтото от подписа.На скоростната кутия имам пробка долу дето е за източване на маслото.Обаче отзад до мястото където излизат полуоските има още една. Тя за какво е?Диференциала не е ли с общо мазане с скоростите?И като за послдно- какво масло да налея на скоростите? Ако може и марка да препоръчате.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос- пробка до дифа
Collapse
X
-
Въпрос- пробка до дифа
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Re: Въпрос- пробка до дифа
infineon написа:Имам въпрос колеги за пунтото от подписа.На скоростната кутия имам пробка долу дето е за източване на маслото.Обаче отзад до мястото където излизат полуоските има още една. Тя за какво е?Диференциала не е ли с общо мазане с скоростите?И като за послдно- какво масло да налея на скоростите? Ако може и марка да препоръчате.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Hristo Dimov написа:Маслото е 75W/80 синтетика...За справка в Аутодатата/всеки магазин за авточасти ползва тази програма...Колкото до пробките - пише че са две - една на ск. кутия и втора на диференциала. За по-сигурно провери какво пише в аутодатата...http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Щом си гледал аутодатата, там пише за 2лт. масло... а за диференциала типа е dexron ІІІ...в случай, че развиеш и двете пробки. Не съм съвсем сигурен, но на някой модели френски коли, ск. кутия и диференциала са с общо мазане. За Фиат - не знам! А защо искаш да го сменяш? Маслото в ск. кутия е предвидено за дълга експлоатация! И ако няма ремонт по тези възли, смяна не се налага!Все пак консултирай се и с някой майстор!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар