Здравейте колеги,от скоро баща ми има следния проблем когато включи фаровете на Фиат-а си температурата на водата скача до 130 градуса.Възможно ли да е проблем в таблото или слаб акумулатор,а може и алтернатор. Някой имал ли е такъв проблем,опитах с търсачката на сайта но не откривам нищо.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Типо,загрява при вкл.фарове
Collapse
X
-
pakumba написа:някоя маса вероятно, измерете реалната темп, но мисля, че няма да загрява реалноAlfa Romeo 155 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 20V
Коментар
-
venki написа:pakumba написа:някоя маса вероятно, измерете реалната темп, но мисля, че няма да загрява реалноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Така както е описан проблемът прилича на лоша маса някъде по таблото с уредите. Възможно е обаче да има и окъсяване поради нарушена изолация на кабел-щом е при пускане на фаровете значи трябва да се прегледат кабелите свързани с фаровете, включително тези за осветлението на таблото и индикаторната лампа за включени светлини.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
packo84 написа:Така както е описан проблемът прилича на лоша маса някъде по таблото с уредите. Възможно е обаче да има и окъсяване поради нарушена изолация на кабел-щом е при пускане на фаровете значи трябва да се прегледат кабелите свързани с фаровете, включително тези за осветлението на таблото и индикаторната лампа за включени светлини.Alfa Romeo 155 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар