Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Багажник за таван. Мареа седан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Багажник за таван. Мареа седан

Момчета, здравейте!Имам 2 Фиата. Единият е Marea Bipower а другият - Punto mk1.Мареата има много малък багажник, защото:1. Е седан;2. Фабричен метанов инжекцион с доста голяма бутилка.Напоследък доста често ми се налага да пътувам на дълги разстояния с нея + хора + доста багаж... Място за багаж няма!От доста време ми се върти в главата да си купя багажник и да сложа рууф-рак отгоре. Въпросът е, че нямам напречни гредички и не знам дали изобщо е възможно да се монтират такива на тавана на Мареата. Дали ще стане без някакви побългарявания? Някой виждал ли е, слагал ли е такова чудо?Аз самият съм виждал пред блока на бившата, но тогава тази мисъл не ме блазнеше толко и не съм се замислял...Споделете мнения и опит. Ако може и снимки Още по-радостен ще съм ако този багажник може да се слага и на Пунтото. Защото се случва и то да носи багаж понякога

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...534&highlight= Отговорът е тук.но щастието не може да е пълно.Греди за Marea,Brava не могат да станат и за Punto.Успех
    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Благодаря, колега!

Коментар

Working...
      X