От много време ми се ще да направя тази процедура по смяната, главно тук заради няколко разбирачи, които много ме дразнят с изказванията си, пък и от доста време ми се ще да карам седичи, та въпроса е струва ли си да го правя или направо да търся друга кола, гледах в cars.bg има едно седичи за 1300 лева, колко долу горе ще ми излезе да направя въпросната процедура, само искам да кажа, че всичко ще си го правя сам, само проблема ще ми е закачването на мотора, защото нямам с какво да го вдигна, но ще го умувам, засега още всичко е замисъл не съм тръгнал да прехвърлям нищо, искам да се консултирам с по знаещите. Приемам всякакви коментари и упреци тук в тематаПоздрави на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Типо от 1.8 към 2.0 16v
Collapse
X
-
fuel injekcion написа:Ами можеш да спазариш типо 2.0 16в за към 1000лв.. да си смениш моторите и каквото ти трябва и да го продадеш за 700-800лева с 1.8мотор и кво пък ,не си на голяма загуба и ще караш твоето типо с 2йка мотор ,но дали ти се занимава :D :DТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:fuel injekcion написа:Ами можеш да спазариш типо 2.0 16в за към 1000лв.. да си смениш моторите и каквото ти трябва и да го продадеш за 700-800лева с 1.8мотор и кво пък ,не си на голяма загуба и ще караш твоето типо с 2йка мотор ,но дали ти се занимава :D :DFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Ама мойто е 1.8 8v, не е 16, ако беше 16 нямаше да си играя, сега си играя да го правя на вид като 2.0 16, намерих му броните, праговете, тебелката над номера, сега издирвам маска и червените стопове и искам и едно 2.0 16 да му сложа, поне купето ми е здраво, така и така колата си остава вечно моя дори да купя другаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Ама мойто е 1.8 8v, не е 16, ако беше 16 нямаше да си играя, сега си играя да го правя на вид като 2.0 16, намерих му броните, праговете, тебелката над номера, сега издирвам маска и червените стопове и искам и едно 2.0 16 да му сложа, поне купето ми е здраво, така и така колата си остава вечно моя дори да купя другаFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар