Колеги да попитам.Съединителя е нов(1500-2000 километра) жилото също е ново,сменено е заедно със съединителя.Скоростите обаче пак влизат трудно,в последно време направо е невъзможно.За задната няма какво да говоря,всеки път се чува характерното ХРРРРРРР.Стигнах до там,че преди да включа задна,гася колата,вкарвам задната и паля.Нещото което ми прави впечатление е,че като съм на светофар вкарал съм първа предавка и държа съединителя натиснат докрай,колата си вибрира и си потегля бавничко,ако не държа и спирачката.Все едно вкарвам скоростите на полусъединител.Един вид все едно никога не натискам съединителя докрай.Пълен шах съм.Педала си е твърд.Като го смених 200 километра беше мек и после пак си стана твърд.Колата е Браво 97г 1.4 12 v80 кончета.Заглавията на темите трябва да дават достатъчно добра представа за какво става дума в написаното."Пълен шах" навярно дава някаква представа в шахматен форум, но тук едва ли.Редактирал съм заглавието.Модераторски екип на forum.fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединител на Браво 1.4
Collapse
X
-
anton4490 написа:не бързай да го сменяш що не го натегнеш .Аз преди седмица сменях жило и докато го наглася знаеш ли колко се ядосвах.Наглася го и след 30 км.пак не влизат скоростите.натегни го това жило и ще си влизат скоростите.не си давай парите за глупости.
Коментар
-
yordanchy написа:anton4490 написа:не бързай да го сменяш що не го натегнеш .Аз преди седмица сменях жило и докато го наглася знаеш ли колко се ядосвах.Наглася го и след 30 км.пак не влизат скоростите.натегни го това жило и ще си влизат скоростите.не си давай парите за глупости.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар