Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Сеиченто Неработещ километраж и скоростомер???? Помощ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Сеиченто Неработещ километраж и скоростомер???? Помощ?

Здравейте колеги. От днеск ми се появи следния проблем не ми работи километража и скоростомера. Разгледах от долу и има някакъв датчик на скоростната кутия и няма жило за скоростомер. И незнам от каде е проблема дали самия датчик е заминал и дали има някаде някой бушон или нещо друго? Моля за съвети защото не мога да открия проблема ??

Преди да тръгнеш да човъркаш уточни какво точно не ти работи- скоростомера и километража или цялото табло?Прегледай си бушоните и тогава търси другаде.
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Колега аз уточних само километража и скоростомера всичко друго по таблото си работи

Коментар

Колеги помогнете

Коментар

Провери ли бушоните? Като си с електронно табло ако имаш изгорял бушон скорост и разстояние не се отчитат, а осветлението на таблото работи. Като дадеш на контакт стрелките мърдат ли изобщо?

Коментар

Не мърдат стрелките ... И гледах бушоните на таблото няма такъв за скоростомера и километража и незнам дали има някаде тругаде :Х ???

Коментар

Никой ли не може да ми помогне ??

Коментар

Огледал си всички бушони и всички те са здрави, въпреки това таблото ти не работи така ли? От както си собственик на колата таблото работило ли е?Не ти познавам добре колата, но ако имаш бушони в двигателни отсек е добре да провериш и тях.Ако вече и те са здрави провери всичките легла на всички бушони. В краен случай ако и това не помага нещата отивам към сваляне на табло.

Коментар

Някой знае ли дали изобщо има такъв бушон за скоростомера и километража защото аз не намирам ??? дали има някоя програма кадето можеда се провери ???

Коментар

Working...
                  X