Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Махане на подглавници на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Махане на подглавници на Браво

Здравейте колеги, имам един малък проблем, тъй като съм жена шофьор днес с огромно удоволствие си закупих тапицерия за колата, докато не дойде момента да я слагам. Бихте ли ми казали как се махат подглавниците на фиат браво - нямам никъде копчета, ръчки или каквото и да било....Вдигат се до едно положение и до там, как да ги извадя, за да си сложа тапицерията за предните седалки? Ще Ви бъда изключително благодарна ако ми помогнете
    Живота ми е бърза писта или си бърз или нямаш място на нея !

Моля, не пускай мненията в произволна тема, която не е свързана с проблема ти! Напиши "подглавници" в търсачката и... приятно четене!

Коментар

Каквото и да прочете най-вероятно ще трябва мъж да ги издърпа, ако не са вадени досега.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Много се извинявам за темата. Няма да се повтори!! Не, не са вадени до сега и най добре ще е да послушам съвета ти, въпреки желанието няма да се справя самичка .... Много благодаря за бързия отговор, колега.
        Живота ми е бърза писта или си бърз или нямаш място на нея !

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...935&highlight=
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Working...
          X