Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиксатор (обтегач) за врата - Браво/Брава/Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиксатор (обтегач) за врата - Браво/Брава/Мареа

Здравейте,значи преди година ми се счупи, не знам как да го кажа, едно метално дето държи вратата, като я отвориш да не се затваря сама.Та навсякъде ми казаха, че това металното не се продава отделно и да си купя цяла врата Отделно ходих при човек, който пък каза, че не може да се завари.Та въпроса ми е: има ли оправяне, цяла врата няма да купя, то е ясно. Или да си карам така. Сега е много досадно, отвориш я и ооооп, се затваря. (освен ако не си спрял на подходящ наклон Заглавието на темата е променено, по молба на Tornado. zgabrovski
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

И на мен ми се счупи същото. Много досадно е, когато караш при смякнат джам. Потропва с джама и на завоите се чува почукване. Дори си мисля дали да не го демонтирам изцяло така, или иначе сега е счупено и не върши никаква работа, а пък самите ограничители на вратата са на пантите. Всъщност не съм го отварял да го разгледам, може и да се побългари нещо... Аз също тярсих по магазините и нямаха. Предполагам, че лесно ще се поръча с доставка, но, кой знае и, колко ще струва!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

И аз съм със същия проблем и на двете коли шофьорските врати. Нещото се нарича "обтегач" и навсякъде къдетоп питах казаха "такова няма".Мисля да питам hit-ko дали не може да организира някакъв внос като се съберем 3-4 човека..
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Аз съм ЗА.
        Ex Fiat 126P
        Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Не знам дали е обтегач или ограничител, но мисля че бая повече от 3-4 души ще се съберем! Пишете ме в списъка за 1 бр.
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

.

Аз лично имах такъв проблем но си намерих за 5лв. от авточасти Франц Ямбол /втора употреба/продава се отделно от вратата търсете и ще намерите не се предавайте

Коментар

Цялата метална рамка се е счупила?Много странно на мен ми изглежда супер здраво, че чак да се счупи.До сега съм въждам само шплента да се счупи, който задържа въпросната рамчица (обтегача) на колонката на колата.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                Цялата метална рамка се е счупила?Много странно на мен ми изглежда супер здраво, че чак да се счупи.До сега съм въждам само шплента да се счупи, който задържа въпросната рамчица (обтегача) на колонката на колата.
                Ами на мен това което ми се счупи е вътре в самата врата, отвън не се вижда, трябва да се махне кората.Металното (аз извадих само едно парче) е едно обло, нямам снимка за съжаление.
                Ex Fiat 126P
                Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Опа и мене ме бройте

Коментар

За този елемент ли става на въпрос/фиксатор на вратата при отворено положение/.От доста време много гадно претраква и дори имаше отговори в друга тема намажи го със Литол или нещо подобно.Да но днес след като свалих кората защото вече много ме дразнеше го намазах с електрожена.Едното ухо за закрепване се беше откъснало цялостно,а другото се беше сцепило готово скъсано и то.Парнах го набързо с електрожена и сега е като ново.
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Може ли някой да промени заглавието на темата на нещо от рода "Фиксатор на вратата на Браво,Брава,Мареа.Търсачката се омотва от търсене много трудно я намерих темата поради това,че не е озаглавена както подобава.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Заглавието го промених, а сега като гледам какво си направил предполагам че и при мене е същия проблем и на двете коли, защото на моята преди да се прецака здраво притропваше при затваряне на шофьорската врата.
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

врата

на Овча Купел и Околовръсното след ОМВ има една Брава виж дали има останало нещо от вратите
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

zgabrovski написа:
                            И аз съм със същия проблем и на двете коли шофьорските врати. Нещото се нарича "обтегач" и навсякъде къдетоп питах казаха "такова няма".Мисля да питам hit-ko дали не може да организира някакъв внос като се съберем 3-4 човека..
                            Купувал съм такова нещо за Пунтото от "T&N CAR" около 15-16 лв беше.Дразнеше ме защото като отварях и затварях врата се чуваше такъв звук все едно гърмях с Макаров! Провери там... мисля, че моето го доставиха с поръчка за около 10 дни.
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Аз преброих 7 човека, с мене - 8...Още като взех колата фиксатора беше счупен. Като го изкормих се оказа че му се е скъсало едното ухо (както на снимката) ама като ме е нямало да го заваря - другото ухо от напъна беше скъсало парче от вратата. Та в крайна сметка махнах всичко и сега съм без фиксатор, а иначе ми тропаше и пречеше на стъклото да слезе до долу и ме беше страх да не счупи стъклото. Сега на вратата ми е скъсано парче ламаринка, ама ако имам нов фиксатор с подлагане на шайби ще го наглася.Така че като гледам сме се събрали от най сериозните във форума, да вземем на Христо да поръчаме 10 броя да ни ги докара. Аз вече близо година съм отръшкал де що морга има, но не мога да намеря. На много места просто ги продават с вратите.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X