Здравейте, нов съм във форума и не успях да намеря отговорите - прочетох към 40 страници ( предимно диалози) :D , за това ме извинете и ако някой може нека ми прати линкове, аз ще си изчета всичко.. Купих си Браво Мултиджет 1,9 150 кс 2007 със система "Blue&me" . При опит да вляза в настройките или друго, ми изписва че Английският не се поддържа. Влязох в сайта на "Blue&me" изтеглих си английски софтуер и се опитах да го инсталирам, следвайки указанията - не става. При опит да пусна навигацията ми иска USB с карти на района - в жабката намерих втория USB вход но той е празен-няма ги картите, отделно като запаля ми изписва, че маслото ми е за смяна. В резюме: някой може ли да ми помогне да си инсталирам английска поддръжка за хендс фри-то, някой има ли линк да си сваля карта на България, подходяща за тази навигационна система - (може и стара и неподробна), и ако може да ми кажете как да изчистя съобщението за смяна на маслото. Предварително благодаря! :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 07-англ. език за Blue&Me и съобщ. за смяна на масл
Collapse
X
-
за жалост точно за тази навигация само оригинален USB stickот сайта на навтек идва за до седмицавиж все пак в гпсундърграунд може нещата да са се променилиотносно езика работата е много смотанаако ти е активирана SOS функцията, то ъпдейта може да стане само при дилърползва се boot-абъл диск който се зарежда на екзаминераи USB stick-а с ъпдейтите се слага в негоП.П. в сайта blue&me има само ъпдейт на софтуера, но не и езикезик се сваля от локалният дилърако не можеш да намериш, дай поща да ти го пратяако си от София, мога да ти дам карта да видиш как работи
-
Благодаря за инфото
Радвам се, че и друг се е сблъсквал и справил с тези "проблеми", благодаря зя усилията отделеното време. Езиковият файл свалих от тук http://www.blueandme.net/resources/d.../index_it.html ако имаш друг софтуеър, прати ми го на пощата dj_gator@abv.bgА съобщението за смяна на маслото знаеш ли как се премахва?Fiat Bravo 2007
Коментар
-
Re: Няколко въпросчета за Браво 2007
djgator написа:Здравейте, нов съм във форума и не успях да намеря отговорите - прочетох към 40 страници ( предимно диалози) :D , за това ме извинете и ако някой може нека ми прати линкове, аз ще си изчета всичко.. Купих си Браво Мултиджет 1,9 150 кс 2007 със система "Blue&me" . При опит да вляза в настройките или друго, ми изписва че Английският не се поддържа. Влязох в сайта на "Blue&me" изтеглих си английски софтуер и се опитах да го инсталирам, следвайки указанията - не става. При опит да пусна навигацията ми иска USB с карти на района - в жабката намерих втория USB вход но той е празен-няма ги картите, отделно като запаля ми изписва, че маслото ми е за смяна. В резюме: някой може ли да ми помогне да си инсталирам английска поддръжка за хендс фри-то, някой има ли линк да си сваля карта на България, подходяща за тази навигационна система - (може и стара и неподробна), и ако може да ми кажете как да изчистя съобщението за смяна на маслото. Предварително благодаря! :PФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
djgator написа:Здравейте, нов съм във форума и не успях да намеря отговорите - прочетох към 40 страници ( предимно диалози) :D , за това ме извинете и ако някой може нека ми прати линкове, аз ще си изчета всичко.. Купих си Браво Мултиджет 1,9 150 кс 2007 със система "Blue&me" . При опит да вляза в настройките или друго, ми изписва че Английският не се поддържа. Влязох в сайта на "Blue&me" изтеглих си английски софтуер и се опитах да го инсталирам, следвайки указанията - не става. При опит да пусна навигацията ми иска USB с карти на района - в жабката намерих втория USB вход но той е празен-няма ги картите, отделно като запаля ми изписва, че маслото ми е за смяна. В резюме: някой може ли да ми помогне да си инсталирам английска поддръжка за хендс фри-то, някой има ли линк да си сваля карта на България, подходяща за тази навигационна система - (може и стара и неподробна), и ако може да ми кажете как да изчистя съобщението за смяна на маслото. Предварително благодаря! :PFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
alvanovo написа:djgator написа:Здравейте, нов съм във форума и не успях да намеря отговорите - прочетох към 40 страници ( предимно диалози) :D , за това ме извинете и ако някой може нека ми прати линкове, аз ще си изчета всичко.. Купих си Браво Мултиджет 1,9 150 кс 2007 със система "Blue&me" . При опит да вляза в настройките или друго, ми изписва че Английският не се поддържа. Влязох в сайта на "Blue&me" изтеглих си английски софтуер и се опитах да го инсталирам, следвайки указанията - не става. При опит да пусна навигацията ми иска USB с карти на района - в жабката намерих втория USB вход но той е празен-няма ги картите, отделно като запаля ми изписва, че маслото ми е за смяна. В резюме: някой може ли да ми помогне да си инсталирам английска поддръжка за хендс фри-то, някой има ли линк да си сваля карта на България, подходяща за тази навигационна система - (може и стара и неподробна), и ако може да ми кажете как да изчистя съобщението за смяна на маслото. Предварително благодаря! :PLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:alvanovo написа:djgator написа:Здравейте, нов съм във форума и не успях да намеря отговорите - прочетох към 40 страници ( предимно диалози) :D , за това ме извинете и ако някой може нека ми прати линкове, аз ще си изчета всичко.. Купих си Браво Мултиджет 1,9 150 кс 2007 със система "Blue&me" . При опит да вляза в настройките или друго, ми изписва че Английският не се поддържа. Влязох в сайта на "Blue&me" изтеглих си английски софтуер и се опитах да го инсталирам, следвайки указанията - не става. При опит да пусна навигацията ми иска USB с карти на района - в жабката намерих втория USB вход но той е празен-няма ги картите, отделно като запаля ми изписва, че маслото ми е за смяна. В резюме: някой може ли да ми помогне да си инсталирам английска поддръжка за хендс фри-то, някой има ли линк да си сваля карта на България, подходяща за тази навигационна система - (може и стара и неподробна), и ако може да ми кажете как да изчистя съобщението за смяна на маслото. Предварително благодаря! :PFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар