Здравейте колеги, не исках изобщо да отварям тема, но не можах да открия хората които ми трябват, нито по мнения и теми нито от търсачката във форума, та пред дилема съм и ми трябват хора които са сменяли двигател, на bravo/a , в моя случай е 1.4 ,а евентуалният донор 1.6, проблема е че днес след като посетих майстора ми , категорично ме отряза и каза че няма да се наеме освен ако не е същия 1.4, това толкова не ме тревожи , та моля ако някои е правил процедурата, или познава някой от форума който е да ми драсне тук или на лично, просто ми трябва малко информация предварително преди да реша какво да правя, мс предварително.(нямам ch на клавиатурата извинявам се, слагам 1. Редактирано. Форумът има вграден кирилизатор. ) Темата е пусната в грешен раздел. Местя я.Заглавията и мненията трябва да са написани на български език.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за смяна на двигател 1.4 с 1.6
Collapse
X
-
Виждам че си от Русе, що не потърсиш чичо ти Ици да се поговорите, мисля че би могъл да свърши тая работа ако се наеме. Проблема е че само със смяна на двигателя няма да станат нещата, трябва да се изтърбуши и всичко останало и да се сложи от донора, говоря ти за двигател, СК, инсталация, ЕКУ, и всички други джажи включително и климатици, хидравлики и спирачки, най вероятно за това не им се занимава на майсторите а и от към пари ще е доста солено защото си е къртовски труд. Или си намери двигетел 1.4 и го смени и преди това го ревизирай или си ремонотирай твоя, със сигурност ще е по евтино.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колега, пак погледни на какви цени вървят Брави 1.6 и 1.8 и хубаво се замисли дали ще се набуташ с толкова пари за труд + донор.Вземи си друга кола и по-добре ги вложи в хубави части."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Мерси за бързите отговори колеги, от поста на S_BANKOV ми стана ясно долу горе което ме интересуваше и явно не е толкова просто колкото си мислех, наистина явно за това не му се занимава на майстора. При вси1ки слу1аи мотора ще се отваря да, но си мислех 1е направо със смяна ще е доста по-лесно а и намерих и донор, наистина незнам ве1е, ще я оставя да я види и на място ще реша дали на 1асти или ще се прави.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар