Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на кола

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покупка на кола

Здравейте колеги.Нов съм във форума и още по нов с италианските автомобили но оскам да Ви попитам за едно автомоболче,бива ли го и прави ли си парите.Много ми е мерак защото е с уникална визия.Става въпрос за Стило 3 врати и по конкретноза едно стило което се продава и обявата я има и в карс и в мобиле.Обявената цена на автомобила е 3299 лв и се намира в с.Труд.Някой имал ли е лични наблюдения над този автомобил?Ходих да го гледам но не разбирам много от двигатели.Има леки забележкино специално за двигателя не мога да кажа нищо.Само лек шум от двигателя и леко заглъхване при подаване рязко газ.Дали защото е студена незнам.Не я карах защото нямаше време защото просто минах да я ведя след работа и така.Ще съм много благодарен ако някой ми разясни в какво приключение се впускам с тази кола.

Впускаш се в приключението на живота си Дай линк към обявата
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

кола

питай ПЕШО той има такава и се грижи много за нея трябва да се закачи на диагностика да няма нещо за смяна и ако намялат цената с поне 200 300 лв а те ще е намалят взимаш зависи на каква попаднеш като жена показва се като е стопанисваш известно време аз има пунто 1 и вече съм на 400000 км
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

http://www.cars.bg/c286744
        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Задължително диагностика с добър диагностик. Огледайте добре напасването на брони и детайли и забележи дали еърбега на волана е сменян.Покарай колата малко и прецени дали е твоята кола, струва ми се че е със спортно окачване но може и праговете да ме лъжат.Иначе определено някой си е играл на състезател с нея и е доста възможна да е изтормозена, но може и да имаш късмет.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

По мое наблюдение тунингованите коли които се продават са с яко избушени двигатели от "състезания".
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

А някой може ли да ме насочи къде в Пловдив мога да направя диагностика?Иначе колицата е много готина.Когатоя оглеждах видях видях че под пластмасовия капак на двигателя има малко масло(мисля че гарнитурата на главата е за смяна но не съм сигурен).Също видях че капачката на левия фар е строшена(тази зад фара), но следи от удар не се забеляза-поне по гредата,беше си идеална.Също когато я запалих играеха оборотите но дали не се дължи на това чеза да я запалим донесоха един изтормозен акомулатор и я запалихме само със кабели без да го слагаме на мястото му в колата.

Коментар

Нестабилните обороти нямат обо с акумулатора, който си домъкнал. До тук каквото казваш, и каквото се вижда на снимките... тая кола е много вехта.
                "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Читав акумулатор е критичен за Стило. Електрониката е доста прецизна и отчита грешки при слаб акумулатор, даже и да запали. Възможно е оборотите да са нестабилни от това.
                  The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                  Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                  Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Евгенио написа:
                    А някой може ли да ме насочи къде в Пловдив мога да направя диагностика?Иначе колицата е много готина.Когатоя оглеждах видях видях че под пластмасовия капак на двигателя има малко масло(мисля че гарнитурата на главата е за смяна но не съм сигурен).Също видях че капачката на левия фар е строшена(тази зад фара), но следи от удар не се забеляза-поне по гредата,беше си идеална.Също когато я запалих играеха оборотите но дали не се дължи на това чеза да я запалим донесоха един изтормозен акомулатор и я запалихме само със кабели без да го слагаме на мястото му в колата.
                    gal 76, ул "София’ 21. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57159
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Колеги взех си стило ама не това а друго.Дизел е обаче имам леко проблемче.Доста често ми показва че има отворена врата а всичко е затворено( и багажника даже)и когато е на ниски обороти нищо тропа-продавача ми обясни че е за смяна ралкатана обтяжната ролка на пистовия ремък и като се вгледам в ремака наистина вибрира на тези ниските обороти.Някой да имамнение по мойте проблеми?

Коментар

Със сигурност има колеги с мнение по въпросите ти, но тази тема не е място за задаването им, нито пък този раздел на форума. Затова заключвам.

Коментар

Working...
                        X