willow75bg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ в избора на кола
Collapse
X
-
Браво/Брава или Мареа- 1,2 или 1,6, на 1,2 обслужването е много по-евтино от на 1,6.С бюджета , който имаш това е най-разумно. Ако не намериш това , което търсиш търси друга марка. В крайна сметка ти трябва кола да ти върши работа , а не ти да и слугуваш.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
wwalker написа:willow75bg написа:http://www.cars.bg/c224240Нещо такова?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
wwalker написа:willow75bg написа:http://www.cars.bg/c224240Нещо такова?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Synthy написа:Е вие нали не си мислите сериозно, че тези 133к са реалниКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
по принцип нищо не пречи и да са, сегашната ми Либра я взех на 180к, 10 годишното ми Браво на 148. Не ми се навлиза в подробности защо така си мисля. Преди 2-3 години се продаваше една Либра 1,8, на която продавача беше снимал талона, намерих собственика в Ит и го питах на колко я е продал и каза 70к км, а колата тук след година беше на 95, така че все пак понякога се намират и такива.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Браво е желязна машина, вече 6та година и макар да имам и друга кола, дори и от магазина да си взема нова, Бравока няма да го продам. По-широка кола отвътре в класа си не съм виждал, а вече гони 130к км при мен и не знам какво е ни каре, ни лагер главина, ни семеринг по мотора, ни датчик някакъв съм сменял...Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
Мисля си колата да е с бензинов мотор, да има възможност да се сложи газ, като ще пътувам повече, да ми е по на далавера. Какво ще ми кажете примерно за мареа седан или браво 1.4/81 к.с. или 1.6/98 к.с.?Добри ли са моторите, чести проблеми, как им се отразява газифицирането и има ли пунто мк2 с мотор 1.4 без турбо?А примерно, слагането на газ, пълна инжекция, на какви пари вървят средно?
Коментар
-
1.4 12V е моно инжекция, лесен за газифициране, но е най-капризен. Иска редовна смяна на масло с качествено и то даже по-често от предписаното. По-добре се ориентирай към 1.6 16V с метален колектор(до средата на 98г). Бъркаш мощността - има 103 к.с. и същият с по-малък дросел 90 к.с. произведен за Германия. Отличен за обикновена АГУ.
Коментар
-
wwalker написа:1.4 12V е моно инжекция, лесен за газифициране, но е най-капризен. Иска редовна смяна на масло с качествено и то даже по-често от предписаното. По-добре се ориентирай към 1.6 16V с метален колектор(до средата на 98г). Бъркаш мощността - има 103 к.с. и същият с по-малък дросел 90 к.с. произведен за Германия. Отличен за обикновена АГУ.Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Botev666 написа:.... и има ли пунто мк2 с мотор 1.4 без турбо?punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар