браво са доказани, но са стари, дайте да мислим нещо по-ново..1.2 мотора корав ли е, предполагам е средно-скъпа подръжката, като и при мареата.За стило какво ще кажете? Има много злобен поглед отпред. А какво толкова им е дефектно, че са хубави след 2004, щото там цените са дебели?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ в избора на кола
Collapse
X
-
стилото НЕ ти го препоръчвам.след 2005 са доста по-добре,но имай едно наум,като най-несполучливя вариант.аз бих ти препоръчал фиат палио хечбек.с усилено окачване са ,можеш да сменяш само шарнир,динамото и компресора на климатика са денсо,висока и непретенциозна кола.проблема е че по-трудно се намират
Коментар
-
ivel написа:стилото НЕ ти го препоръчвам.след 2005 са доста по-добре,но имай едно наум,като най-несполучливя вариант.аз бих ти препоръчал фиат палио хечбек.с усилено окачване са ,можеш да сменяш само шарнир,динамото и компресора на климатика са денсо,висока и непретенциозна кола.проблема е че по-трудно се намиратFiat palio 1.7td
Коментар
-
Botev666 написа:браво са доказани, но са стари, дайте да мислим нещо по-ново..1.2 мотора корав ли е, предполагам е средно-скъпа подръжката, като и при мареата.За стило какво ще кажете? Има много злобен поглед отпред. А какво толкова им е дефектно, че са хубави след 2004, щото там цените са дебели?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Botev666 написа:браво са доказани, но са стари, дайте да мислим нещо по-ново..1.2 мотора корав ли е, предполагам е средно-скъпа подръжката, като и при мареата.За стило какво ще кажете? Има много злобен поглед отпред. А какво толкова им е дефектно, че са хубави след 2004, щото там цените са дебели?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Botev666 написа:браво са доказани, но са стари, дайте да мислим нещо по-ново..1.2 мотора корав ли е, предполагам е средно-скъпа подръжката, като и при мареата.За стило какво ще кажете? Има много злобен поглед отпред. А какво толкова им е дефектно, че са хубави след 2004, щото там цените са дебели?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Вземай едно бензиново браво и не се занимавай с глупости, да смениш един термостат, реостат, носачи и това ще му е. Аз не бих взел 1,2, очевидно ще го караш и извънградско, поне 1,6. А може пък и една Брадва в такъв случай. Алфата постоянно ще те тормози с окачване, от здравината на бензиновите им двигатели не съм впечатлен, за дизелите съм много предубеден вече от опит. Пунтака ми се струва съвсем градски автомобил, неподходящ за извънградско.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
максимум бюджета е 3 000, като за сега не съм отделил пари за застраховка, винетка, регистрация, ремонт.пак нищо не казахте за стило, чупили се и тва е.. моторите си мисля ги слагат масово браво, пунуто, стило и др, дефект едва ли ще има, скоростните кутии не вярвам да са различни за всеки модел, тенекиите съмнява ме да ръждясват, единствено ходовата част и електрониката си мисля.споделете
Коментар
-
Не се засягай ама с 3000 лева накъде си тръгнал. Не го казвам да те обидя, а искам да кажа , че с 3000лева най-добре си вземи едно браво или пунто а другите две въобще дори и недей ги гледа.Брава с 82 коня мотор и 1,2 обем съвсем прилично дърпа купето на газ до 120км/ч. Поддръжката на стило и на 147 е по-скъпа, а все пак говорим за коли над 10 г. и моя съвет е да не залиташ по "изгъзици" , защото като нямаш пари да поддържаш една кола после е доста неприятно.Мотора 1,2 на Браво/Брава е с най-евтината поддръжка, най малък разход и най-нисък данък. Кой знае каква динамика не очаквай, но като за 1,2 е пъргав.Успех и да споделиш като има нова придобивка !Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Botev666 написа:VMarinkov написа:А Палио не си ли гледал?Доста коли са ми минали през ръцете, но по-безпроблемна и дуракоустойчива не съм каралКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар