Колеги дали има шанс на да се монтират такива пръскачки, които разпрашват водата на ситни капки по целият прозорец?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пръскачки пулверизатори за Фиат?
Collapse
X
-
Или от ксара, модела е 6438 V8, или от волво. Преди време се интересувах, и на повечето места препоръчваха тези. Само не знам дали ще паснат. Иначе има и от други модели разбира се.Друг е въпроса че на браво/а, мареа пръскалките са си супер. Даже докато търсих тези (за едно пежо), препоръчваха от нашите коли . Няма смисъл според мен.
-
Много е важно да могат да се регулират тия пръскалки,защото на повечето модели не се и като ги сложиш на Фиата може да прехвърлят стъклото или да пръскат в чистачките.Доколкото знам на Октавия 2 се регулират(може да има и други).Като се бях интересувал ми казаха цена от рода на 12-13лв. за една пръскалка и това ме отказа.Оригиналните пръскат добре,а и какво значение има дали е на мъгла или струя щом се мие стъклотоEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Въпроса е да паснат на мястото на старите. Иначе гъзарията с пулверизаторите е голяма, а и разхода на вода пада :DFIAT BRAVO GT JTD 105 '00
То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
Fiat Auto S.p.A
Коментар
-
milanist22 написа:Въпроса е да паснат на мястото на старите. Иначе гъзарията с пулверизаторите е голяма, а и разхода на вода пада :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз бях с такива пръскалки от пежо,пръскаха много зарибено-цялото стъкло в малки капчици.Като големина бяха същите като нашите но захващането беше различно и се наложи да се залепят за капака.Няколко пъти се отлепяха и ги махнах,сложих си оригиналните.Ако намериш с захващане като нашето или подобно няма да има проблеми.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Служебния Yaris е с такива и течността супер бързо свършва, ама предполагам че и количеството не е много.Плюса е че мокри целия прозорец и не чакаш чистачките да разнесат водата, ама не е кой знае каква екстра."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: Пръскачки пулверизатори за Фиат?
milanist22 написа:Колеги дали има шанс на да се монтират такива пръскачки, които разпрашват водата на ситни капки по целият прозорец?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Re: Пръскачки пулверизатори за Фиат?
packo84 написа:milanist22 написа:Колеги дали има шанс на да се монтират такива пръскачки, които разпрашват водата на ситни капки по целият прозорец?FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
Fiat Auto S.p.A
Коментар
-
Стават от Пежо 307 - взаимозаменяеми са! Нищо по-различно от нашите оригинални пръскалки, само и единствено гъзария...FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
Fiat Auto S.p.A
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар