Здравейте колеги. Нов съм във форума и малко не ги разбирам нещата, така че моля за извинение ако има нещо.... :Д .Имам няколко въпроса свързани с главните размери и отвори на джантите на punto mk1 и бих искал по - опитните от мен да дадът съвет. Колата в момента е със заводски размер джанти и гуми (165/65R14) и бих желал да сложа 15’’. Интересува ме проблем ли е и дали въобще е възможно да сложа джанти с междуболтово разстояние 100mm като на колата е 98mm. Ако е възможно има ли проблем за резбата и т.н. Какъв горе - долу е подходящия размер гуми. И какъв е размера на централния отвор на заводските джанти на фиатите. Е сега сте вие....давайте съвети
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти на punto mk1
Collapse
X
-
Здравей колега, можеш да сложиш 15ки ето линк със цялата информация която искаш. http://www.alloywheels.com/Fiat-Punto-Mk1-Alloy-Wheels Но все пак ще ти ги кажа де. Централен отвор заводски 58.1мм Някой модели джанти 4х100мм могат да се сложат и няма да имаш проблем зависи от модела джанта. Също така може да се импровизира с болтове с раздвижена глава те също вършат работа. За пунто 15ки размера го дават 195/45/15 но 45 са много ниски гуми аз моето пунто с 195/50/15 съм го карал и няма проблем Дано съм помогнал.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
-
М дам няма проблем с 15 ако ше караш с 4х100 си копуваш раздвижени болтове ако ше караш с 4х98 си копуваш по дълги болтове за ляти джанти И аз съм с 15ки с Emo91 става малко по тромава колата ма пак пръска от гъзария>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:М дам няма проблем с 15 ако ше караш с 4х100 си копуваш раздвижени болтове ако ше караш с 4х98 си копуваш по дълги болтове за ляти джанти И аз съм с 15ки с Emo91 става малко по тромава колата ма пак пръска от гъзарияBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Първо с кой двигател е ако е 1.2 1.4 и на горе по става иначе с 1.1 без хидравлика си умрял да въртиш ако е с 1.1 го дават че е с 13 "http://fiat-punto.oneinform.com/teh.htmlако ги сменяш все пак и подаваг джантите пиши трябват ми 2Ако в небето видиш фара, значи момчето му е намерило кантара!!!
Коментар
-
Аз го въртя с една ръка все едно имам хидравлика ... (направо го суча) и за нищо света няма да слезна на по малко от 15 ... (когато си купих пунтото мислех че има хидравлика волана е супер лекм после за зачудих защо и при незапален мотор пак е лек , накрая са осетих че няма нищо) Съвсем леко по тежко е с 15 Понеже често го бараникам със свалена джанта една пък направо с ръка избутвам волана от рейката ... (много е олекотен) незнам за Мк2 и другите как е при тях. Kluchar аз имам 2 13ки останаха ми ако ги искаш ... другите 2 заминаха>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар