1300.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е икономичната скорост на извънградско за пунто 1.1 55hp
Collapse
X
-
То явно за 1.1 моното няма как ? Но да попитам се пак на 5та предавка с 60 -70 примерно по надолнище .Обортите на мотора не са ли 2500 ? И като върти с тея обороти как ще е в икония примерно ако е на свободна с 900-1000 оборота ? Можеби имате предвит ,че инерционната сила върти мотора и тои няма нужда от силна детонация за да поддържа теа 2500 оборота ... (Дет са вика леко му е на мотора и нему трябва много папу)>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Когато е по нанадолнище и оборотите са над 1300-1400, ЕКУ-то изключва изобщо подаването на бензин към колектора (отпуснат дросел, но високи обороти - още наричано моторна спирачка). Затова и разхода тогава е 0. Двигателя се върти от ускорението, което автомобила получава под действието на силата на тежестта (леле, аз ли го написах това...)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:То явно за 1.1 моното няма как ? Но да попитам се пак на 5та предавка с 60 -70 примерно по надолнище .Обортите на мотора не са ли 2500 ? И като върти с тея обороти как ще е в икония примерно ако е на свободна с 900-1000 оборота ? Можеби имате предвит ,че инерционната сила върти мотора и тои няма нужда от силна детонация за да поддържа теа 2500 оборота ... (Дет са вика леко му е на мотора и нему трябва много папу)Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Икономична скорст пунто
На този модел Пунто вместимостта на резервоара е 47 литра /поне моят е токова/ Но ако все пак ти е дала разход около 4, 5 това е много добро постижение. Браво. Колкото до кога колата е по- икономична по инерция изчаках да видя повече мнения и вече ми става ясно, тъи като на скорост по инерция и без газ колата си държи високи обороти ми беше чудно как така ще гори по- малко, но след коментара на колегата Synthy даже и аз разбрах как става. Благодаря на всички. И ако някой има какво да каже още по темата- да казва- винаги е интересно да се научи нещо ново.Fiat Punto 1.1
Коментар
-
Дилемата е друга обаче, на равен път приближаваме кръстовището и без газ на скорост дотътряме накрая до него... илиоще от доста преди това даваме на свободна и дотътряме отдалеко щото двигателя не ни спира. Аз по принцип само по надолнище спирам/намалявам на скорост. Ако няма баир не го ползвам това.
Коментар
-
Е как ще докара колегата 4.5/100 бензин ивънградски разход?! Това дори новите коли не го могат. Само някои дизеларки могат да се похвалят с подобно постижение. Нещо е объркал при измерването."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
slav4o_vt написа:Дилемата е друга обаче, на равен път приближаваме кръстовището и без газ на скорост дотътряме накрая до него... илиоще от доста преди това даваме на свободна и дотътряме отдалеко щото двигателя не ни спира. Аз по принцип само по надолнище спирам/намалявам на скорост. Ако няма баир не го ползвам това.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Колеги стана ми интересно темата за свободна и принуден празен ход или както му се казва. А като съм с този мотор и обикновена АГУ как е по-добре по интерция ли дасе пуска или на 5та ? Все пак едва ли има такова пунто с ГИ не виждам смисъл. Ако има бих се радвам да сподели мнение някой с такъв мотор и ГИ.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Emo91 написа:Колеги стана ми интересно темата за свободна и принуден празен ход или както му се казва. А като съм с този мотор и обикновена АГУ как е по-добре по интерция ли дасе пуска или на 5та ? Все пак едва ли има такова пунто с ГИ не виждам смисъл. Ако има бих се радвам да сподели мнение някой с такъв мотор и ГИ.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар