Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за врата

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    въпрос за врата

    Колегии гепиха ми радиото при което имам дупка на вратата с размери 1см на 0.5 под ключалката.Въпроса ми е цяла врата ли да сменям или?Вие кво предлагате.С изчукване няма да стане маи заЩото просто липсва парче метал.Ако имате предложения ще съм благодарен.Мерси
    nema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
    ama pone polovinata...

    #2
    Каква беше колата Пламене?! А, сетих се "Брава".Всичко може да стане, според мен може да се навари малко метал и после тези са вълшебници.Иначе при Италианеца провери за врати.Но като гледам, че при тези дъждове ги съхраняват на открито, ми става лошо!Поне под навес да са!!!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

    Коментар


      #3
      Както каза Nino опитай със заваряване на парче ламарина-няма начин да не стане, номера е да попаднеш на свестни майстори. След това китосване, шлайфане... и най-неприятното боядисване на цялата врата. Ако си вземеш врата втора употреба вероятността да си намериш твоят цвят и десен е почти нулева, и ще се изръсиш един път за врата, втори път пак за боядисване.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

      Коментар


        #4
        мм да колата е Брава а проблема е че съм в Белгия а тук тея тъпаци не толерират много такива китосвания и други такива в смисъл нещо счупи ли се,преебе ли се веднага ново сигурно ще ми кажат нова врата да си купя което не ми се мисли кви пари ще е със поръчка и всичко може и едно 500 евро да ми забият.ще се поровя по моргите сигурно пък дано случа на зелена брава. а може и сам да се пробвам да я направа и само на китосване да я дам
        nema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
        ama pone polovinata...

        Коментар


          #5
          Ееегати! Това ме зашемети! Че и в Белгия ли наркоманите са толкова изпаднали да крадат панелчета за няколко евро....баси!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

          Коментар


            #6
            plamen_pentchevако не ти е проблем направи снимка да видим как са е пробили и отворили врата.Баси издребнялите наркомани
            Fiat Marea 1,9TD100

            Коментар


              #7
              Ако е възможно, докарай я до БГ. Може и по-евтино да ти излезне :D Едно приятелче си купи Мондео в Германия, блъснаха го и му искаха към 2000 евро за оправяне на греда и броня отзад, оня купил една броня от е-бей, залепил я със скоч и я докарал в България. По пътя разправял че ей сега го блъснали. 150лв бил ремонта тук.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

              Коментар


                #8
                маи така ще стане в Бг ще я предобря както вика един приятел, а историята с тоя ме радва.проблема е че съм такъв карък че и книжката си изгубих.. )
                nema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
                ama pone polovinata...

                Коментар

                Working...
                X