Колегии гепиха ми радиото при което имам дупка на вратата с размери 1см на 0.5 под ключалката.Въпроса ми е цяла врата ли да сменям или?Вие кво предлагате.С изчукване няма да стане маи заЩото просто липсва парче метал.Ако имате предложения ще съм благодарен.Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за врата
Collapse
X
-
Каква беше колата Пламене?! А, сетих се "Брава".Всичко може да стане, според мен може да се навари малко метал и после тези са вълшебници.Иначе при Италианеца провери за врати.Но като гледам, че при тези дъждове ги съхраняват на открито, ми става лошо!Поне под навес да са!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Както каза Nino опитай със заваряване на парче ламарина-няма начин да не стане, номера е да попаднеш на свестни майстори. След това китосване, шлайфане... и най-неприятното боядисване на цялата врата. Ако си вземеш врата втора употреба вероятността да си намериш твоят цвят и десен е почти нулева, и ще се изръсиш един път за врата, втори път пак за боядисване.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
мм да колата е Брава а проблема е че съм в Белгия а тук тея тъпаци не толерират много такива китосвания и други такива в смисъл нещо счупи ли се,преебе ли се веднага ново сигурно ще ми кажат нова врата да си купя което не ми се мисли кви пари ще е със поръчка и всичко може и едно 500 евро да ми забият.ще се поровя по моргите сигурно пък дано случа на зелена брава. а може и сам да се пробвам да я направа и само на китосване да я дамnema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
ama pone polovinata...
Коментар
-
Ако е възможно, докарай я до БГ. Може и по-евтино да ти излезне :D Едно приятелче си купи Мондео в Германия, блъснаха го и му искаха към 2000 евро за оправяне на греда и броня отзад, оня купил една броня от е-бей, залепил я със скоч и я докарал в България. По пътя разправял че ей сега го блъснали. 150лв бил ремонта тук.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар