Здравейте колеги,предварително се извинявам ако съм сгрешил раздела.Въпроса ми е от какво ми се получават детонации в филтърната кутия??? Колата е Пунто 1.1 55 к.с с обкикновенна газ.След диагностика(на която нямаше никакви грешки отчетени) и консултации от двама газаджии извода беше натегнати клапани.Закарах я в сервиза на едно приятелче и верно така се оказа,след смяна на пулове и реглаж уж всичко О’К,да ама не!!! На другия ден след около 100-150 км. навъртяни след ремонта пукна пак та разцепи кутията на филтърааааа.Къде и болката на таз пущинка,че ми стопи нервите
Свещите са BERU на около 25000км.,как да разбера дали е от някоя бубина? Гърми при рязко подаване на газ или на висока предавка с малко километри като подадеш по-рязко газ.Слагах и други кабели пак така.Благодаря предварително на тези които ще се отзоват на проблема ми.P.S:След маниполацията с клапаните гърми доста по-малко и е по-пъргава,особенно след като я взех от сервиза ми правеше кеф да я карам и да не гърми,а сега пак Цъ..
![Fire](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/www-fire.gif)
Коментар