Привет на всички.Имам следния проблем с Брава 1.9 JTD.Понякога стартера след завъртане почва да стърже и се чува едно като виене все едно нещо се върти много бързо.Незнам дали го обясних добре.С времето това явление зачести.Преди го правеше веднъж на 20 паления сега го прави на 5-6.Някой да има идея какво се е скапало.??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стартер на JTD вие(стърже)
Collapse
X
-
Като се разходиш по Сливница от сточна гара към Лъвов Мост има поне 20 майстора. Иначе ремонта можеи въки ща да го направиш не е голяма философия.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Проблема е свалянето.До колкото разбрах е невъзможно без канал или жаба крик.Намерих сервиз, но всичко е пълно в момента.Интересното е че са два през 200 метра единия има много работа другия седят некви лапета и си веят краката. Което ме навежда на мисълта, че може да са леко некадърни.Писнало ми е от пишман майстори.Сервизите се намират на ул.Любляна в Овча купел.Fiat Brava 1.9 JTD
Коментар
-
nemobg написа:Проблема е свалянето.До колкото разбрах е невъзможно без канал или жаба крик.Намерих сервиз, но всичко е пълно в момента.Интересното е че са два през 200 метра единия има много работа другия седят некви лапета и си веят краката. Което ме навежда на мисълта, че може да са леко некадърни.Писнало ми е от пишман майстори.Сервизите се намират на ул.Любляна в Овча купел.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар