Почти се е откачила при мен въпросната гумена част и като цяло е много изтормозена, та преди да тръгна да обикалям по магазините за нова, исках да попитам дали някой знае/е виждал да се продава отделно от бронята и как точно се нарича (ако си има някакво специфично име) ... Колата е Stilo 5вр.пп: питах вече в АХМ - продават само бронята, без тази част ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гумена престилка под предна броня - продава ли се отделно?
Collapse
X
-
Re: Гумена престилка под предна броня - продава ли се отделн
xaerial написа:Почти се е откачила при мен въпросната гумена част и като цяло е много изтормозена, та преди да тръгна да обикалям по магазините за нова, исках да попитам дали някой знае/е виждал да се продава отделно от бронята и как точно се нарича (ако си има някакво специфично име) ... Колата е Stilo 5вр.пп: питах вече в АХМ - продават само бронята, без тази част ...Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Re: Гумена престилка под предна броня - продава ли се отделн
xaerial написа:Почти се е откачила при мен въпросната гумена част и като цяло е много изтормозена, та преди да тръгна да обикалям по магазините за нова, исках да попитам дали някой знае/е виждал да се продава отделно от бронята и как точно се нарича (ако си има някакво специфично име) ... Колата е Stilo 5вр.пп: питах вече в АХМ - продават само бронята, без тази част ...Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.
Коментар
-
Окончателно падна въпросният нож, лип или каквото е там ... Видях ги тия пластмасовите заместители на оригиналния, но често опирам предницата като слизам и се качвам някъде, та ще го направя на сол за нула време - искам пак да е гумено това нещо ... Ще търся по моргите, но междувременно да попитам - от какво рено става, с какво преправяне и как се закрепва за бронята?пп: Каква всъщност ѝ е функцията на въпросната добавка? Предпазва при опиране в препятствие, аеродинамична или просто естетическа?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар