Здравейте, колеги. Имам проблеми със въпросното маркуче. Толкова е опечено, че не подлежи на донаждане. Вече пробвах няколко пъти, но продължава да се разпада. Докато го бутна и се чупи. Та мисълта ми е да го сменя цялото от помпичката до дюзата на задния прозорец, само че не знам от къде минава и въобще възможна ли е тази операция, без да се налага да разглобя половината купе? Колата е Марея комби.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде минава шлаухата до задния стъклоумивател?
Collapse
X
-
Re: От къде минава шлаухата до задния стъклоумивател?
moko написа:Здравейте, колеги. Имам проблеми със въпросното маркуче. Толкова е опечено, че не подлежи на донаждане. Вече пробвах няколко пъти, но продължава да се разпада. Докато го бутна и се чупи. Та мисълта ми е да го сменя цялото от помпичката до дюзата на задния прозорец, само че не знам от къде минава и въобще възможна ли е тази операция, без да се налага да разглобя половината купе? Колата е Марея комби.Благодаря предварително.
-
кола
Виж в EPER програмата там има всичко върви под прага- пластмасата http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...OD=1&DRW_NUM=3
Коментар
-
Вземи си парче от стария маркуч и виж в магазин за мотопеди си вземи силиконов горивопровод, не е мръднал при м ен вече 3години, съветвам те да подмениш или поне да ревизиаш и клапана, намира се зад кечето в багажника от страната на шофьора. ремонтира се с парче от медицинска ръкавица, ново струва 2-4лв.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар