Здравейте колеги Тъй като в Бравото ми липсва крикът, въпросът ми към вас е, какъв точно трябва да бъде той? Има ли разлика в криковете за Браво, Брава и Мареа за тази година за тази година на производство? Търся си крик, та за това искам да съм наясно какъв точно ми трябва. Благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запитване: Крик за Браво '96 г.
Collapse
X
-
Ако взимаш крик, търси или оригинален за твоята кола или си купи някой по стабилен или олзвай друг оригинален макар и от друга марка кола. Аз бях без крик, след това купих един уж по-стабилен на вид от оригиналния на бравата, но резбата му се скъса (цената му беше 16 лева)- оказа се пълен боклук, хем уж до 2,5 тона. Оригинален си намерих тук от форума за 25 лева, но имай предвид, че тези крикове са стари и е добре да му сложиш грес ако няма преди да започнеш да го ползваш.Аз поне не-знам да има разлика в криковете на браво/брава/мареа.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
iliyan написа:Вземи си стабилен крик,какъвто и да е той.Аз използвам крик от Москвич Алеко-по ми вдъхва доверие от оригиналния или ромбоиден-с него навремето вдигах наполовина полския Фиат във въздуха.А иначе и на трите модела криковете са едни и същи.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:iliyan написа:Вземи си стабилен крик,какъвто и да е той.Аз използвам крик от Москвич Алеко-по ми вдъхва доверие от оригиналния или ромбоиден-с него навремето вдигах наполовина полския Фиат във въздуха.А иначе и на трите модела криковете са едни и същи.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
В интерес на истината трудно се намират оригиналните, за 5 години не успях да си намеря оригинален крик че да си влезе на мястото при патерицата и карам с един от типа жаба, който е много стабилен ама ми заема доста място.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар