Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

тампон скоростна кутия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тампон скоростна кутия

здравейте колеги имам проблем със стилото ми жтд1.9 116когато карам на малка предавка 2-3та и си карам полека като подавам рязко малко газ за момент и я върна и после пак подам и така в период и нещо си потраква отпред и вече ми прави впечатление че и когато сменям скорости пак трака при положение че всичко по ходовата ми част е сменено има ли някъква друга вероятност освен тампона на скоростната кутия и ако е той имаше една тема за смена с такъв тампон от по новия модел 2003г и в крайна сметка от сменялите го какво ще кажите кой тампон е по добър
    STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

И при моето стило 1,9 jtd multiwagon 2004г. имам същия проблем като обърнах внимание на окачването(всичко е здраво).Това тракане ме изнервя но не мога да инвестирам 130-140лв за нов тампон на скоростната кутия и да се окаже че не е от него.Ще продължавам да следя темата за развитие по въпроса.
    Fiat Stilo 1.9JTD Multiwagon 115кс 2004г.

Коментар

Колеги със стария тампон ли сте,ако сте с него трябва да имате и доста вибрации в купето особено зимата.Моя го смених заради вибрациите,но нямаше тракане преди това и сега е много по-добре,струва си инвестицията от 120 лв оригинален от ФИАТ.
      STILO-2003-115 HP-JTD Power
      Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

аз съм със стария и още се чудя дали да го сменям

Коментар

Re: тампон скоростна кутия

dqvola6669 написа:
          здравейте колеги имам проблем със стилото ми жтд1.9 116когато карам на малка предавка 2-3та и си карам полека като подавам рязко малко газ за момент и я върна и после пак подам и така в период и нещо си потраква отпред и вече ми прави впечатление че и когато сменям скорости пак трака при положение че всичко по ходовата ми част е сменено има ли някъква друга вероятност освен тампона на скоростната кутия и ако е той имаше една тема за смена с такъв тампон от по новия модел 2003г и в крайна сметка от сменялите го какво ще кажите кой тампон е по добър
          Провери си каретата/външно и вътрешно/.При начален луфт се получават такива почуквания,особено от вътрешното.
          Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

прочетох една тема за чашки на вътрешните карета някой знае ли колко струват?

Коментар

dqvola6669 написа:
              прочетох една тема за чашки на вътрешните карета някой знае ли колко струват?
              и дали се продават само чашките иииии могат ли да се сменят само те

Коментар

Външно каре,и аз имах същия проблем.Тези карета отначало тракат първо като се движиш направо а след време почват и в завой както си му е редът.

Коментар

Каре е на 100%.....
                  Fiat Punto 1,7 td
                  Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG

Коментар

Мисля да спирам да чета бисери
                    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                    X