Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем с включване на скорости....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bojanski написа:
    Благодаря ви за мненията, ходих при майстор, който ми натегна с 1-2 оборота жилото, не че аз не можех, но не смях повече. За сега това ще е решението. Надявам се да не съм за комплект съединител, но ако скъсам/счупя пак жило ще трябва да купувам.
    По скоро аксиален лагер , ама като сваляш за лягер сменяи всичко ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
      bojanski написа:
      Благодаря ви за мненията, ходих при майстор, който ми натегна с 1-2 оборота жилото, не че аз не можех, но не смях повече. За сега това ще е решението. Надявам се да не съм за комплект съединител, но ако скъсам/счупя пак жило ще трябва да купувам.
      По скоро аксиален лагер , ама като сваляш за лягер сменяи всичко ...
      Да и това щях да питам...оправдава ли се отваряне и смяна само на част от съединителя или е по-добре като се отваря да се смени всичко? А и какви пари горе-долу е смяна на съединител? Благодаря ви за мненията до сега

Коментар

Преди 2 месеца и аз сменях жило, сега е сменено, симптомите същите като твоите. Спрямо педала на спирачката двата педала са равни. При мен иска още натягане понеже заради дебелата гумена стелка понякога влиза под педала и първа и задна си хъркат. За сега карам така, свикнах. Съединителя е сменен преди 65000 км, а жилото мисля че преди да се скъса бях го сменял преди 70-80 000 км.
        Play Golf ,but not drive golf!!!
        Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
        C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Working...
        X