pecata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на лепило за лепене на спойлер (отцепена)
Collapse
X
-
Аз писах и в друга тема. Полиуретан. Има различни цветове.Много е важна подготовката на основата. Кореселин. И след това плътно и здраво облепване. Да не мърда. Пълна здравина - след 24 часа.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
-
ДА, ужасно е, но държи.Пак казвам - важна е подготовката на основата. С това лепят облицовъчните камъни по фасадите. Да сте виждали паднали камъни... от небето?Е, има де. Едит: Казваш фаровете. Там температурата е друга. Накара ме да се замисля. НО за спойлера ще стане. Няма начин да не стане. Аз ще ти го залепя, ако кажеш.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
И аз си лепих с полиуретан (салам) спойлера.Задното стъкло също.В фирмата където работя го използваме и от там знам,че е доста,доста здраво.Чистим остатъците както казах с спирт за горене или терпентин.Лепилото е идеално за спойлери и авто стъкла и куп други работи.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Веско забележката се приема.Лъчо, лепилото което ползвах за фаровете, не бе в салам, а в стандартна туба като силиконите. Мен ми трябва за спойлер за задното стъкло на браво, малкият, като козирка който е. Иначе и друг колега ми каза за това лепило в салам, даже ми услужи с малко, ама явно беше старо и затова почна да се разлепя.pecata казваш че си лепил спойлер, може ли да кажеш точната марка и вида, на лепилото.
Коментар
-
Ползвам полиуретан на Вюрт,досега проблем не е имало...монтирал съм не един или два спойлера.Почистваш хубаво основата,минаваш с един парцал с коресилин и пристъпваш към нанасянето на силикона.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
nikolce, твоята е Браво 1.9 ЖТД, би трябвало да си с евро стъкло с пет дупки/освен ако не е сменяно/, ако е така би могло да се направи монтаж като на оригиналния спойлер.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз моят го лепнах с лепило на Бизон което в туба като на силиконите. Лошото е, че издържа само година защото лепилото изгаря и се напуква от слънцето, макари че му дават 15 години гаранция. Така че по-добре послушай Racer GT , дай 15 лева и да ти е мирна главата, а не да се набутваш като мен всяка година с пари за лепило.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
nikolce написа:Няма дупки. В смисъл моето е SX оборудване. Те нямат спойлер, до колкото знам. Само GT версията има фабрично.Ще го видя този вюрт, гледам салам 600г. е 15 лева. Ама ще трябва да мажа с ножFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Painfall написа:Добре де, с лепило държи ли здраво, няма ли голямо въздушно усилие върху спойлера? Питам понеже днес се сдобих със спойлер, обаче на моето Пунто нямам дупки на стъклото(логично) и сега трябва да намеря начин да го монтирам?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар