Решил съм да сменя предните амортисьори и искам да попитам колеги,които са го правили скоро-откъде ще ми препоръчате да взема?Търся газово-маслени,че возят по-меко.Обадих се тук-там,но попаднах на солени цени.Но аз търся нещо по-тънко с добро качество,затова пускам тази тема.Благодаря предварително за отговорите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори-откъде
Collapse
X
-
Re: Амортисьори-откъде
lu40 написа:Решил съм да сменя предните амортисьори и искам да попитам колеги,които са го правили скоро-откъде ще ми препоръчате да взема?Търся газово-маслени,че возят по-меко.Обадих се тук-там,но попаднах на солени цени.Но аз търся нещо по-тънко с добро качество,затова пускам тази тема.Благодаря предварително за отговорите!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
lu40 написа:Решил съм да сменя предните амортисьори и искам да попитам колеги,които са го правили скоро-откъде ще ми препоръчате да взема?Търся газово-маслени,че возят по-меко.Обадих се тук-там,но попаднах на солени цени.Но аз търся нещо по-тънко с добро качество,затова пускам тази тема.Благодаря предварително за отговорите!
Коментар
-
Ами имаш доста варианти пусни на интернет търсачките и ще намериш сайтовете на: Косер, Ауто+, Александър ауто, Италсервиз и т.н.Но като гледам hit-ko май ще ти е най-добрия вариант. Виж реши си. Аз скоро си смених и четирите амортисьора, но с газови. Ако искаш съвет за газови ще те насоча къде в София.
Коментар
-
hit-ko написа:lu40 написа:Решил съм да сменя предните амортисьори и искам да попитам колеги,които са го правили скоро-откъде ще ми препоръчате да взема?Търся газово-маслени,че возят по-меко.Обадих се тук-там,но попаднах на солени цени.Но аз търся нещо по-тънко с добро качество,затова пускам тази тема.Благодаря предварително за отговорите!Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар