от известно време колата си качи разхода на 8на 100 извън градско
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16в покачи разхода
Collapse
X
-
Re: Браво 1.6 16в покачи разхода
tache написа:от известно време колата си качи разхода на 8на 100 извън градскоVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
tache написа:някой да каже каво мога да направяVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
киро е прав, дай повече инфо, ако очакваш някой да ти помогне. аз карам същото браво и разхода ми извън градско варира 6-8 л/100 км в зависимост от много фактори, които по никакъв начин не са свързани със техническото състояние на колата."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
може да е имало повече тирове за изпреварване - въз основа на какъв пробег го сметна 8 ? например 100 км или цял резевоар ? П.С. щото ако е неточно измерването може другия месец да ти е съвсем друг разхода и няма смисъл от сервизи ако го смъкнеш - 100тина коня 8 си е нормално - аз мога да ти го карам в режим и 16 на сто както е здрав същия двигател - само дай стоене на място по 30 минути и после превишена скорост за компенсация и гледай ко става
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар