Здр.колеги. Имамследния въпрос относно харченето на маслото при Фиат Брава 1.8 16v. Собственик съм на тази кола от 27 декември 2012г. и до преди 1месец нямаше проблеми,но от преди месец забелязах, че започна да харчи маслото и то дори много за две излизания от София в рамките на 1 месец и изминати километри около 500 ми изхарчи около 1 литър. От каде може да е проблема за този голям харч на маслото и ПРЕПОРЪКА ЗА СЕРВИЗ. Бладодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доста голям харч на маслото при Фиат Брава 1.8 16v
Collapse
X
-
Ебах тоя пустиняк твоя. Малко извън темата, сори. Моята над 1500км съм навъртял от как съм я взел и не е взела и 100 грама масло, винаги е на едно и също место на пръчката. Не съм от най-умните, но аз когато я взех имах един проблем от гарнитурата и свещите ми се пълнеха с масло и капеше леко от капака. Сегменти, гумички на клапи и там к’вот може, провери. То все от нещо си отива маслото.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
eh4ev07 написа:Огледай за течове смени въздушния филтър и сподели резултата...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:eh4ev07 написа:Огледай за течове смени въздушния филтър и сподели резултата...
Коментар
-
fuel injekcion написа:Не разбирам как от въздушния филтър ще ти гори литър на 500км масло... колата на този разход трябва да пуши синкав пушек при подаване на газ. . . и най вече като я настъпиш..Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар