Привет приятели ! Нов съм във форума,но се надявам да ми дадете колкото се може повече мнения и съвети относно Купе 2-ка турбо В момента карам Сеат Кордоба 2.0 16V 150hp предищната ми кола пак беше Сеат,мисалта ми е,че не съм се дори качвал в такова,не съм виждал на живо как варви и за това всяко ваше писание ще ми е интересно и от полза! Какво е обслужването като пари? Проблемни коли ли са? Като обезшомение сравнете я с някоя? Какво поведение има на пътя? Скъпи ли са има частите? Какво да гледам като ида да купувам? Какви са има най-честите проблеми(сега да не кажете,че няма такива всяка марка има)?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Фиат Купе 2.0 Турбо
Collapse
X
-
Хората са казали, че на кола и на жена можеш да разчиташ само на късмета си. Аз съм с Купе 1,8 16v от 4-5 години и като цяло съм много доволен. Основен проблем е окачването. Не издържа дълго по нащите пътища. Приблизително на 6 до 10 месеца има по някой ремонт. Много внимавай при избора. Аз моята я избирах 2 месеца.
-
Върви доволно, може би повече от всеки друг стоков фиат. Самият 2.0 16V не е най-здравият двигател на фиат от една страна и от друга такава кола обикновено не се купува да водиш семейството на излет уикенда. Много е важно в какво състояние е. Имах доскоро колега италианец, който има такова купе от чисто ново, обслужва го редовно и колата му е в състояние почти идентично с нова, но това за точно този модел е страшна рядкост.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар