Някой ще сподели ли може ли да се свали стъклото/пластмасата на фара отпред.От вътрешната страна се е замърсило ,нещо като изсъхнала сол стои и не знам на какво се дължи.Та идеята е да го отворя и почистя с нещо.Видях че има едни щипки отгоре ,ама те май нищо не държат,тъй като ги надигнах фара пак не помръдва.Благодаря на отзовалите се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове Пунто Мк2
Collapse
X
-
фаровете са лепени със силикон при МК2 фара е пласмасов и варианта със нагряването НЕ става фара се топи а сигурен ли си че фара не е МатиралШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
todorshalev написа:фаровете са лепени със силикон при МК2 фара е пласмасов и варианта със нагряването НЕ става фара се топи а сигурен ли си че фара не е Матирал
Коментар
-
Аз отварях на Брава пак е пластмаса и със сешоар, но наистина на места се размеква пластмасата и се гъни, но чак някакви фрапиращи деформации не е имало. Но аз нагрявам и отвертката я пъхам в улея, където е пъхнато стъклото и чистя лепилото малко по малко. И накрая малко по малко с отвертката напъвам да ги разделя, наистина на 1-2 места се отчупи малко стъкълце. Опитай и ти.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар