Здравейте надявам се бъдещи колеги. Дойде и моят ред за смяна на автомобила. Реших да е сравнително по-нов от предшественника си който е Ауди А4 1.8 бензин 1999Спрях се на Браво след 2007. Моделът ми допада адски много на външен вид, но отностно двигатели и подръжка си нямам никаква представа как е.Видях темата малко над моята която надвишава 300 страници за новото Браво. Почетох малко, но не успях да намеря точните въпроси от които се интересувам. Просто 300 страници са ми много да чета - надявам се да ме разберете.Интересувам се от бензиновите двигатели на Бравото. Искам да подчертая че двигателят ще се газифицира т.е. ми трябва възможно най-евтиният за подръжка двигател, който също така може лесно да се газифицира. Какви са слабите места на Браво-то и от какво мога да очаквам скъп ремонт. Принципно Аудито е старо на години, но ремонтите на определени неща си оставаха доста скъпи за годините на колата. Та общо взето ми трябва съвет към кой двигател ще ме насочите - гониме минимални разходи за подръжка, и лесно газифициране.Би било добре и да получа отговори от разход на конкретният двигател и как се държи на газ.Благодаря Ви предварително - ще очаквам отговори. Извинявам се и ако не съм уцелил раздела.

Коментар