Нещо в последно време Темпрата почна много да гори-16 л.газ на градско.На бензин не съм я засичал,защото бензиномерът показва различно всеки път.Някой знае ли добър газ-сервиз из София,където не претупват нещата отгоре-отгоре?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на газ
Collapse
X
-
Абе да ви кажа от последните ми три зареждания и моята нещо харчи газ-10/100 градско !!!Преди ми беше 7/100.И това откакто поскъпна бензина-дали не шментят нещо с газта!А пък и АГУ-тата са някакви цени с по 100-150 лв. нагоре.Маи закона за търсенето и предлагането е в пълна сила в моментаSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
-
здрасти,ама ние не членуваме в клуб баба ванга,кажи повече подробности за колата,колко кубика е , мирише ли на газ от някъде,почна ли да върви по-кофти,от едно и също място ли зареждаш,как го измери-в смисъл до горе ли зареждаш или слагаш определено количество и караш докато свърши,ако дадеш повече подробности,аз или някой колега от форума може да помогне,ако ли не, има и майстори....типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Първо,извинявам се за краткия и неясен пост.Колата е Темпра 1.8 и.е.Обикновенно зареждам от ОМВ.Когато я купих-късната есен,миришеше малко на газ около изпарителя.Закарах я при едни газаджии,те я гледаха,мазаха със сапунена вода и казаха,че няма нищо нередно.А разхода го меря като сипя примерно 10 л газ и карам до 0.Не знам,аз съм със спортен филтър-дали това не е допълнителна причина за повишения разход?Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар