Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подложки под задните пружини.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подложки под задните пружини.

Как да си направя или от къде да си купя подложки под задните пружини. Искам да повдигна задницата 2-3см. заради тежестта от метановите бутилки в багажника.
    Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан

По магазините за Лада - преди две три години един приятел сложи на неговата такива и се дигна бая добре , бяха гумени и се слагат върху пружината :D

Коментар

Каква марка е колата на приятеля ти. Капата е доста по тежка и нщо ме съмнява д се получи с ладови.
      Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан

Коментар

Колата беше Лада ,подложките са от бая твърда гума и мисля че няма да имаш проблеми с тях стига да ти паснат на закрепването на пружината. За това и в първия пост бях казал че се слагат върху пружината. Тъй че ако ти е мерак огледай добре кое как е и иди в някой магазин за Лада (Ем Комплект примерно) да видиш какво представлява самата подложка + това не са скъпи окло 3лв. парчето (което означава че дори и да не ти паснат няма да се натуташ сериозно). Та така давам ти някаква насока къде може да намериш такова "животно" , иначе някой от колегите ако има по-добри идеи нека да ти ги сподели :D

Коментар

Вадя темата от архива.Колеги,някой от вас слагал ли е такива подложки?Сложна ли е процедурата и къде се поставят?Какви са недостатъците при поставяне на подложки?Просто брадвата е ниска и ми се иска да и вдигна задницата с 2 сантиметра.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
          X