Колеги струва ми се че предишния собственик ме послъгва значи казва че има мап, правен в Алескандър Ауто ако не се лъжа там беше... но на мене ми се струва че си върви като за 105 коня. Примерно как да разбера или вече ми е слаба на първа и втора предавка от място колата е като мъртвец дали е възможно да е изгубила компресията ? Или аз много я цеда на първа и втора и тя тъпче на място ? Така другото е че като се развърти вече след 3та почва стабилни да "дърпа" има хубаво доускорение ако съм на 4та не е нужно да връщам 3та ами си поема добре ? некъв варянт освен Дино стенд 50лв. разходи има ли :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разбера дали имам чип ?
Collapse
X
-
Re: Как да разбера дали имам чип ?
Bravo 1.9 JTD написа:Колеги струва ми се че предишния собственик ме послъгва значи казва че има мап, правен в Алескандър Ауто ако не се лъжа там беше... но на мене ми се струва че си върви като за 105 коня. Примерно как да разбера или вече ми е слаба на първа и втора предавка от място колата е като мъртвец дали е възможно да е изгубила компресията ? Или аз много я цеда на първа и втора и тя тъпче на място ? Така другото е че като се развърти вече след 3та почва стабилни да "дърпа" има хубаво доускорение ако съм на 4та не е нужно да връщам 3та ами си поема добре ? некъв варянт освен Дино стенд 50лв. разходи има ли :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Bravo 1.9 JTD написа:Колеги струва ми се че предишния собственик ме послъгва значи казва че има мап, правен в Алескандър Ауто ако не се лъжа там беше... но на мене ми се струва че си върви като за 105 коня. Примерно как да разбера или вече ми е слаба на първа и втора предавка от място колата е като мъртвец дали е възможно да е изгубила компресията ? Или аз много я цеда на първа и втора и тя тъпче на място ? Така другото е че като се развърти вече след 3та почва стабилни да "дърпа" има хубаво доускорение ако съм на 4та не е нужно да връщам 3та ами си поема добре ? некъв варянт освен Дино стенд 50лв. разходи има ли :Dleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Fiat_Punto11 написа:Bravo 1.9 JTD написа:Колеги струва ми се че предишния собственик ме послъгва значи казва че има мап, правен в Алескандър Ауто ако не се лъжа там беше... но на мене ми се струва че си върви като за 105 коня. Примерно как да разбера или вече ми е слаба на първа и втора предавка от място колата е като мъртвец дали е възможно да е изгубила компресията ? Или аз много я цеда на първа и втора и тя тъпче на място ? Така другото е че като се развърти вече след 3та почва стабилни да "дърпа" има хубаво доускорение ако съм на 4та не е нужно да връщам 3та ами си поема добре ? некъв варянт освен Дино стенд 50лв. разходи има ли :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Колеги струва ми се че предишния собственик ме послъгва значи казва че има мап, правен в Алескандър Ауто ако не се лъжа там беше... но на мене ми се струва че си върви като за 105 коня. Примерно как да разбера или вече ми е слаба на първа и втора предавка от място колата е като мъртвец дали е възможно да е изгубила компресията ? Или аз много я цеда на първа и втора и тя тъпче на място ? Така другото е че като се развърти вече след 3та почва стабилни да "дърпа" има хубаво доускорение ако съм на 4та не е нужно да връщам 3та ами си поема добре ? некъв варянт освен Дино стенд 50лв. разходи има ли :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Чек ся, нали беше жтд100, после беше с 2 катализатора, после беше с фронт кулер, после със зверски ремап, а сега питаш имаш ли чипче ? p.s. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=506656#506656F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар