Аз съм с 20 милиметра дистанционни фланци(в гаража ми има снимки) сега съм сложил по още един от лада на колело по 25 милиметра общо, обаче съм чувал, че не е хубаво да се кара с толкова дълги болтове, затова по добре да се направят преходни, както казаха колегите фланеца да се хване с 4 болта към главината и с други 4 отвора във фланеца се прави резба и се хваща джантата, така може да ги направиш и 100мм. и е здраво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер на фланци
Collapse
X
-
Valiosport написа:Аз съм с 20 милиметра дистанционни фланци(в гаража ми има снимки) сега съм сложил по още един от лада на колело по 25 милиметра общо, обаче съм чувал, че не е хубаво да се кара с толкова дълги болтове, затова по добре да се направят преходни, както казаха колегите фланеца да се хване с 4 болта към главината и с други 4 отвора във фланеца се прави резба и се хваща джантата, така може да ги направиш и 100мм. и е здраво>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Това колко фланци съм наредил не е критерий, че ще са навън, плюс това при мен е невъзможно по простата причина, че предните ми гуми влизат 10мм. в калника. Щом искаш да излизат така като на снимката не трябва да я снижаваш надолу и трябва да погледнеш колко милиметра ще са ти необходими за да стане така, мойте джанти са ЕТ38 +25мм фланци ЕТ13Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Аз съм с 20 милиметра дистанционни фланци(в гаража ми има снимки) сега съм сложил по още един от лада на колело по 25 милиметра общо, обаче съм чувал, че не е хубаво да се кара с толкова дълги болтове, затова по добре да се направят преходни, както казаха колегите фланеца да се хване с 4 болта към главината и с други 4 отвора във фланеца се прави резба и се хваща джантата, така може да ги направиш и 100мм. и е здраво
Коментар
-
koleto200 написа:Valiosport написа:Аз съм с 20 милиметра дистанционни фланци(в гаража ми има снимки) сега съм сложил по още един от лада на колело по 25 милиметра общо, обаче съм чувал, че не е хубаво да се кара с толкова дълги болтове, затова по добре да се направят преходни, както казаха колегите фланеца да се хване с 4 болта към главината и с други 4 отвора във фланеца се прави резба и се хваща джантата, така може да ги направиш и 100мм. и е здравоТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар