Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo - седалка на пасажер до шоф.- висока и неудобна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo - седалка на пасажер до шоф.- висока и неудобна

Привет колеги,седалката на Стило отпред до шофьора е супер неудобна.Висока е. Може ли да се свали надолу..някак си?Тя няма тази дръжка за сваляне както на шофьора.... но има ли опция някаква?как сте си решили този проблем колеги Поздрави!

Re: Fiat Stilo - седалка на пасажер до шоф.- висока и неудоб

herkulles написа:
    Привет колеги,седалката на Стило отпред до шофьора е супер неудобна.Висока е. Може ли да се свали надолу..някак си?Тя няма тази дръжка за сваляне както на шофьора.... но има ли опция някаква?как сте си решили този проблем колеги Поздрави!
    Не може.То и шофьорската седалка е като пейка. Като седнеш и ръба ти подпира яко сгъвките на колената. :D
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Лично аз съм си демонтирал седалката и на нейно място сам сложил единия диван от хола (разтегателен) кеф ти да си полегнеш и да си опънеш краката! :D Решението е само твое отиваш в мебелен магазин и избираш.
      Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Шоьорската ми е ок. Аз съм 1.90 и нямам грижи - свалям я надолу и е ок. Но другата като седна на нея и толкова е висока че почти подпирам тавана. Е тази височина ми е необяснима - заради чекмеджето отдолу...ли....? Но малко тъпичко са я направили.

Коментар

Re: Fiat Stilo - седалка на пасажер до шоф.- висока и неудоб

BO написа:
          herkulles написа:
          Не може.То и шофьорската седалка е като пейка. Като седнеш и ръба ти подпира яко сгъвките на колената. :D
          Ако си късокрак може и да ти ги подпира! Не виждам нищо неудобно в нито една от седалките на Стилото
          Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Колега - радвам се за теб. Аз обаче имам проблем.Сигурно тази седалка не може да се регулира Здраве да е.

Коментар

Ако си намериш седалки от Алфа 147 или 156 с аналогична тапицерия на твоята,пасват идеално. Пробвано е. Ще получиш това което търсиш.
              AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
              HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
              Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Това търсех като инфо - мерси

Коментар

Working...
                X