Пичове някой отварял ли е фарове на фиат стило ако да да сподели как ? После естествено дали ще могат да се затворят без конденз ? Благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отваряне на фарове на Фиат Стило ?
Collapse
X
-
Сваляш/ абе тука май се смъкваше бронята /, нагряваш с топъл въздух разлепяш, чистиш квото ще чистиш и както ще чистиш и после с полиуретан се сглобяват когато са идеално сухи, за конденза си има дренажиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
defect3d написа:S_BANKOV написа:Сваляш/ абе тука май се смъкваше бронята /, нагряваш с топъл въздух разлепяш, чистиш квото ще чистиш и както ще чистиш и после с полиуретан се сглобяват когато са идеално сухи, за конденза си има дренажиex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
defect3d написа:Не колега рефлекторите на фаровете са замърсени искам да отлепя пластмасата и да ги изчистя отвътре а даже може и да боядисам някои елемнти в черноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
:D :D Аз това с сапунената вода вече 2 пъти го правих и не става на вторият път бърках с свинска опашка сгъната на две през :D :D отворите на крушките и парцалче накрая за да почистя рефлектора и има резултат там където съм пипнал с парцалчето и затова искам да ги отворя и да ги изчистя хубаво интересува ме само с пистолет за горещ въздух ли да ги отворя или има нещо др. ??? :D :D :D :D
Коментар
-
Може и във фурната, но не си спомням на 60 или на 80гр. беше и за колко време.EDIT: Отварял съм фаровете на Marea-та, без пистолет, без сошоар, оставих ги лятото на слънце по обяд за 2 часаex. Tipo 1.6 i.e DOHC
ex. Marea Weekend HLX TD100
ex. Nissan Primastar 1,9 dci
Mercedes Vito W447
Skoda Rapid 1.2 110ps
Коментар
-
Копирам обявата на колегата от другия форум: Предлагам пълно рециклиране на оригинални фарове, халогени и стопове.Колеги от доста време се занимавам вече с това и вече имам няколко завършени проекта по пълно рециклиране на различни модели фарове.Идеята е цялостно разглабяне на фара на съставни части и внимателно почистване на всеки един елемент - рефлектори, лупа(ако е прожекторен фар), стъклото от вътрешната страна, пластамсите и украшенията на по-новите фарове. При фарове с пластамсово ,,стъклоFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар